24 Απρ 2012

Θοδωρής Αθερίδης - Ο έρωτας στη ζωή του, το αλκοόλ και η Σμαράγδα Καρύδη

Σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» , o Θοδωρής Αθερίδης μίλησε για τον έρωτα στη ζωή του, για το πάθος του με αλκοόλ και το πόσο δύσκολο ήταν να το νικήσει, αλλά και για τους χωριστούς δρόμους που, όπως ο ίδιος σχολίασε, ακολουθούν αυτή ...
... τη στιγμή εκείνος και η Σμαράγδα Καρύδη, αφού αυτή την περίοδο δεν συμπρωταγωνιστούν σε κάποια σειρά ή παράσταση -όπως έχουν κάνει πολλές φορές.


«Πριν βρεθούμε ο ένας στο δρόμο του άλλου, ήμασταν γνωστοί ηθοποιοί. Φυσικά διανύσαμε μια εποχή, χρονικά μεγάλη, με πολλές κοινές επιτυχίες. Τώρα ακολουθούμε άλλους δρόμους, μέχρι να ξανασυναντηθούμε. Αυτό θα γίνει όταν το κρίνουμε εγώ και η Σμαράγδα απαραίτητο. Όμως δεν μας γνώρισε μαζί ο κόσμος» είπε ο 47χρονος ηθοποιός σχετικά με τη Σμαράγδα Καρύδη, ενώ σε άλλο σημείο πρόσθεσε: «Στην τηλεόραση θα με βλέπετε και στο άμεσο μέλλον ως ηθοποιό, αφού θα συνεχιστεί το σίριαλ “Πίσω στο σπίτι” και την επόμενη σεζόν. Αποφεύγω να γράφω για την τηλεόραση γιατί είναι εξαντλητικό».

Όσο για τον έρωτα στη ζωή του: «Ο έρωτας είναι ένα ολιστικό αίσθημα και απόλυτα καθοριστικό για οτιδήποτε άλλο κάνεις στη ζωή σου. Οπότε, λογικά, αν είσαι μονίμως παθιασμένος και ερωτευμένος, η υπόλοιπη ζωή σου δεν θα προχωρά. Ο έρωτας είναι μέρος της ζωής, δεν είναι όλη η ζωή» σχολίασε, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική μάχη που έδωσε με τον εθισμό του στο αλκοόλ: «Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Γι' αυτό και δεν έχω επιχειρήσει να κόψω ακόμη το άλλο μου πάθος, το τσιγάρο. Δεν επιχειρώ καν να μπω στη φάση της στέρησης. Έχω αφήσει και κάτι να με τρώει».
πηγη:

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο