26 Νοε 2018

Ο πατέρας του ηθοποιού εξηγεί στο iefimerida τι συνέβη με τον γιο του και τον ταξιτζή -Τα βάζει με την ΕΛ.ΑΣ., απειλεί με μηνύσεις


Για το παιδί του και για το τι πιστεύει ότι έγινε μίλησε στο iefimerida.gr ο πατέρας του 29χρονου ηθοποιού ...
Γιώργου Καρκά, 




ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Τρίπολης μετά την εμπλοκή του στην υπόθεση βιασμού του ταξιτζή. 

Ο πατέρας του 29χρονου απορρίπτει τα περί βιασμού, όπως και τα όσα γράφτηκαν ότι βρέθηκαν να έχει πάνω του το παιδί του, ανέφερε ότι ο γιος του είναι περιστασιακός χρήστης ναρκωτικών και εξέφρασε την άποψη ότι πρόκειται για μια στημένη ιστορία. 

«Το παιδί αυτή τη στιγμή είναι στην φυλακή θα πάω σήμερα να το δω, έχω μιλήσει με το παιδί όταν ήταν στα κρατητήρια θεώρησε ότι αυτό το πράγμα είναι τόσο απλό δεν έκανε καν χρήση του 48ωρου. Τι έκανα, δεν έκανα τίποτα ας πάμε στον ανακριτή να τελειώνουμε. 

Εκείνο που έχει συμβεί χοντρά, αυτό που θεωρώ εγώ, είναι μια στημένη κατάσταση, η οποία μπορεί να μην είχε στηθεί από την αρχή από το σπίτι του που ξεκίνησε ο ταξιτζής για να βγάλει το μεροκάματο, αλλά μπορεί να στήθηκε, να φτιάχτηκε έτσι, δεν ξέρω το ποιόν του ταξιτζή, αλλά στήθηκε έτσι. Αν πάρει κάποιος τη δικογραφία στα χέρια του θα δει ότι όλο αυτό το πράγμα είναι τελείως ασύνδετο, είναι γεμάτο αντιφάσεις, έχει πάρα πολλά πράγματα τα οποία δεν μπορούν να στοιχειοθετήσουν μια κατάσταση. Αυτό που ενοχλεί εμάς και το παιδί είναι η χυδαία αντιμετώπισή του να τον βγάλουν στα μανταλάκια και να πουν να ο δράκος του Σέιχ Σου ας πούμε. 

Ενα θα σου πω ο ταξιτζής πήγε τον γιο μου στο Ιπποκράτειο λιπόθυμο. Εφόσον τον είχε βιάσει ας πούμε θα έπρεπε να τον είχε πάει στην αστυνομία όχι στο νοσοκομείο. Τον πήγε στο νοσοκομείο και μόλις έφθασαν άρχισε να τον χτυπάει και να λέει κοίταξε στον καφέ κάτι μου έχει ρίξει. Δηλαδή πας έναν άνθρωπο να τον περιθάλψεις και μόλις φθάνεις στο νοσοκομείο τον χτυπάς. 

Δεν ξέρω τι έγινε στο μοναστηράκι, εκεί που πήγανε. Σε τελευταία ανάλυση, το να κάνεις χρήση κακό στον εαυτό σου κάνεις, αρκεί να μην κάνεις εμπόριο. Εντάξει, όταν σου βρεθεί μια ποσότητα που είναι για ατομική χρήση να την κάνεις. 

Αυτοί φτιάχτηκαν και οι δύο φαίνεται, κάτι έγινε στην πορεία, πήρε ανάποδες και σου λέει κάτσε εδώ υπάρχει ψωμί, σενάριο λέω και εγώ, 

Εμείς σαν οικογένεια δεν ζητάμε τίποτα από τον μηνυτή, τουλάχιστον προς το παρόν. Εμείς κάνουμε τις κινήσεις μέσω του δικηγόρου και ζητάμε μετατροπή της φυλάκισης σε έναν περιορισμό, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση. Συλλέγουμε στοιχεία, έχουμε συλλέξει πολλά στοιχεία, πιστεύουμε και οι δικηγόροι το πιστεύουν, ότι ο Γιώργος θα δικαιωθεί. Δεν βγαίνει αυτό το πράγμα, δεν γίνεται, αυτό είναι σενάριο τι να πω... 

Ο Γιώργος είναι στη φυλακή μέσα παίρνει τη μάνα του και της λέει φέρε μια φόρμα πάνω κάτω Χλ γιατί έχω έναν χοντρό συγκρατούμενο που φοράει συνέχεια την ίδια και την άλλη μέρα την πήρε και της λέει φέρτην ανεβάζει πίεση δεν έχει κανέναν να του φέρει. 

Τον ρώτησαν μού λέει ότι λέει και στην κατάθεση που έγινε στην κατάθεση κάτω από συνθήκες αλλοφροσύνης. Με την άποψη ότι βρέθηκε κάπου που δεν το είχε φανταστεί. Δεν τον άφηναν να μας πάρει τηλ, τους έλεγε πάρτε τους γονείς μου δεν μας πήραν για 24 ώρες. 

Εγώ θα μιλήσω μαζί του σήμερα και από εκεί και πέρα θα αναλάβουν να συντάξουν την αντιμήνυση και όταν βγουν κάποιες άλλες εξετάσεις που γίνονται, dna, καταθέσεις δεν έχουν ληφθεί ακόμη από γιατρούς που ήταν εκείνο το βράδυ στο νοσοκομείο, ζήτησε κατεπείγον η εισαγγελέας να ληφθούν καταθέσεις για να μάθουν και οι ίδιοι τι έγινε. 

Μολονότι όλα εκκρεμούν η ασφάλεια αμπελοκήπων έδωσε σήμα για προφυλάκιση και δημοσιοποίηση των στοιχείων του. 

Εμείς θα κινηθούμε νομικά και κατά του ελληνικού δημοσίου και κατά της κατάπτυστης φυλλάδας που λέγεται Espresso, γιατί υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας. Τον βγάζεις τον άλλον έτσι χωρίς να έχει τελειώσει η προανάκριση. 

Επειδή ο Κωστόπουλος βγήκε ότι δεν είχε πάρει ναρκωτικά και τον σκότωσαν στο ξύλο οι αστυνομικοί βρήκαμε να βγάλουμε αυτό που είναι πιασάρικο για να ασχολείται όλη η κοινή γνώμη με την πατάτα που έκανε η αστυνομία. 

Δεν υπάρχει σπρέι βιασμού, βρέθηκε σίσα που ο γιος μου δεν έχει πάρει ποτέ τέτοιο πράγμα. Βέβαια είναι χρήστης περιστασιακός. Οχι σίσα όμως, δεν το χρησιμοποιεί ποτέ αυτό».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο