24 Νοε 2018

Βίντεο ντοκουμέντο με τον ταξιτζή και τον 29χρονο ηθοποιό ‑ Μπαίνουν μαζί σε κατάστημα


Ένα βίντεο-ντοκουμέντο με τον 29χρονο ηθοποιό που κατηγορείται για το βιασμό του οδηγού ταξί, ...
από το επίμαχο βράδυ της 13ης Νοεμβρίου είδε το φως της δημοσιότητας. 




Το βίντεο ντοκουμέντο έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Σε αυτό φαίνονται ο 29χρονος ηθοποιός με τον 24χρονο οδηγό ταξί, την ώρα που μπαίνουν σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να αγοράσουν κάτι για να φάνε.


Τι κατέθεσε ο οδηγός ταξί

Ο δράστης φέρεται να κάλεσε ταξί για μια διαδρομή στο κέντρο της Αθήνας και να βίασε τον οδηγό ταξί, ρίχνοντάς του πρώτα κάποιο χάπι στον καφέ, χάπι που ενδεχομένως είχε πάρει και εκείνος. Ο οδηγός που εμφάνιζε απώλεια συνείδησης και μνήμης θυμάται τον πελάτη του που καθόταν στη θέση του συνοδηγού.

Κάποια στιγμή θυμάται να κατεβαίνει στην διαδρομή ο πελάτης του να μιλάει με κάποια άτομα και να τον κοιτάζουν και στη συνέχεια να αποχωρούν από το σημείο. Λίγο πιο μετά θυμάται πως κατέβηκε στο περίπτερο ο οδηγός για να πάρει κάτι και πιθανόν σε αυτόν τον χρόνο ο δράστης κάτι του έριξε στον καφέ του. Αργότερα θυμάται αποσπασματικές εικόνες, τον πελάτη να τον χαϊδεύει στο πόδι, να του ξεκουμπώνει το πουκάμισο και να του ρίχνει κάτι υγρό στον σβέρκο του…

Αυτό που θυμάται καθαρά είναι πως κάποια στιγμή είδε τον πελάτη του λιπόθυμο δίπλα του και τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Όταν κλήθηκε η Αστυνομία άρχισε να θυμάται αποσπασματικά όσα προαναφέρθηκαν και έπειτα δεν θυμόταν τίποτε άλλο παρά μόνο ότι ο πελάτης λιποθύμησε και τον πήγε στο νοσοκομείο.

Το θύμα τόνισε τους αστυνομικούς πως ένιωθε κάποιες σωματικές ενοχλήσεις πέρα από την ζάλη που ένιωθε και ο ίδιος και του συνέστησαν να περάσει από ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη.

Εκεί δυστυχώς για τον άτυχο οδηγό ταξί, διαπιστώθηκε πως είχε πέσει θύμα βιασμού και πως είχε καταναλώσει εν αγνοία του κάποια άγνωστη μέχρι στιγμής χημική ουσία… Έξαλλος ο οδηγός ταξί μόλις ενημερώθηκε για τα αποτελέσματα, δεν πίστευε αυτό που του συνέβη και υπέστη σοκ. Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων δράστη και θύματος αναμένονται.


Η απάντηση του 29χρονου

"Δεν μπορώ να διακρίνω τον σκοπό όλου αυτού του πράγματος που γίνεται" δήλωσε ο 29χρονος ηθοποιός, μιλώντας το μεσημέρι της Παρασκευής τηλεφωνικά από τη φυλακή στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Υποστήριξε μάλιστα πως όσα πράγματα βρέθηκαν στην τσάντα του τα είχε για ραντεβού που είχε κανονίσει αργότερα.

Όπως υπογράμμισε, το ραντεβού που είχε μπορεί να πιστοποιηθεί και από τις επαφές στο κινητό του. Συμπλήρωσε τέλος ότι κάποιος που έχει σκοπό να προβεί σε βιασμό δεν θα καλούσε ποτέ διαδικτυακά ένα ταξί.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο