1 Οκτ 2018

Διαβάστε πώς θα γίνετε από κουκουβάγια πρωινός τύπος


Μερικοί από τους πιο επιτυχημένους ανθρώπους στον κόσμο ξυπνάνε πάρα πολύ νωρίς το πρωί ...
(3:30 με 5:30 πμ) προκειμένου να κάνουν κάποια πράγματα πιο γρήγορα και πιο ήσυχα.




Εμείς σας δίνουμε τα βασικά tips που θα σας βοηθήσουν να το πετύχετε και εσείς.

Ο λόγος που θα σας κάνει καλό να ξυπνάτε νωρίς το πρωί είναι ότι εκείνες, τις πρώτες πρωινές ώρες, η ησυχία μπορεί να σας βοηθήσει να σκεφτείτε, να οργανωθείτε, να γυμναστείτε και να κάνετε πράγματα που θα σας βάλουν πιο ομαλά στους ρυθμούς της καθημερινότητας που πολλές φορές είναι ιδιαίτερα αγχωτική.

Μάθετε να τρώτε το βραδινό σας πιο νωρίς Για να γίνετε πρωινός τύπος θα πρέπει να μάθετε να κάνετε τα πάντα νωρίτερα. Αυτό συμπεριλαμβάνει και το βραδινό σας φαγητό το οποίο καλό θα είναι να το έχετε τελειώσει μέχρι τις 7 το απόγευμα. Έτσι θα έχετε 3 περίπου ώρες για να το χωνέψετε πριν πέσετε για ύπνο.

Αντικαταστήστε τον καφέ με το τσάι Μετά το βραδινό φαγητό πιείτε ένα φλιτζάνι τσάι ή και χαμομήλι για να μπείτε σε διαδικασία χαλάρωσης. Ξεχάστε τον καφέ ο οποίος το μόνο που θα καταφέρει να κάνει θα είναι να σας κρατάει σε εγρήγορση.

Σκεφτείτε όλες τις δουλειές που θα μπορέσετε να τελειώσετε το πρωί Αντί να πάτε στο γυμναστήριο, να κάνετε τα ψώνια σας στο σούπερ μάρκετ και να λουστείτε το βράδυ, κάντε όλα τα παραπάνω το πρωί. Δεν θα πιστεύετε πόσο γρήγορα θα μπορέσετε να ψωνίσετε στο σούπερ μάρκετ στις 8 το πρωί. Όλα γίνονται πολύ πιο γρήγορα τις πρωινές ώρες που έχετε και περισσότερη διάθεση και περισσότερη ενέργεια.

Κλείστε την τηλεόραση Κατά τις 8-9 το βράδυ κλείστε την τηλεόραση. Αν την αφήσετε ανοιχτή κατά πάσα πιθανότητα θα παρασυρθείτε και θα σας πάρουν τα μεσάνυχτα. Διαβάστε ένα βιβλίο το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα σας νυστάξει και θα σας βάλει σε διάθεση ύπνου την ώρα που πρέπει.

Τηρείτε το πρόγραμμά σας κατά γράμμα Μπορέι να θέλετε να ξενυχτήσετε την Παρασκευή το βράδυ και να κοιμηθείτε μέχρι το μεσημέρι το Σαββάτου. Όσο περισσότερο όμως ξεφεύγετε από το πρόγραμμά σας τα Σαββατοκύριακα τόσο πιο δύσκολο είναι να ξαναβρείτε τους ρυθμούς σας τη Δευτέρα. Πιείτε, επομένως, 1-2 ποτάκια την Παρασκευή και γυρίστε στο σπίτι νωρίς για να τηρήσετε το πρόγραμμά σας.
Πηγή: spirossoulis

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο