5 Οκτ 2018

Η επιθυμία του Μάικλ Τζάκσον που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ - Ποιον διάσημο ρόλο ήθελε να υποδυθεί


Στα νέα του απομνημονεύματα με τίτλο «Ποιος είναι ο Μάικλ Όβιτζ;», ο ατζέντης του Χόλιγουντ Michael Ovitz θυμάται ...
μια συνάντηση, όταν ο «βασιλιάς της ποπ» Μάικλ Τζάκσον του είπε ότι ήθελε να υποδυθεί τον Βρετανό μυστικό πράκτορα 007.




«Καθώς μιλούσε, το καπέλο του έπεσε στο γκουακαμόλε μπροστά του και το πήρε και το έβαλε πίσω – δυστυχώς, με μία ποσότητα γκουακαμόλε να έχει κολλήσει και να αρχίσει να γλιστράει κάτω από το γείσο. Ο Ρον Μέγιερ σκούντηξε το πόδι μου για να τραβήξει την προσοχή μου σε αυτό και όλοι παρακολουθούσαμε με τρομακτικό ενδιαφέρον, καθώς γλιστρούσε κάτω και πιο κάτω, ενώ ο Μάικλ Τζάκσον προσπαθούσε να μας πείσει ότι ήταν ο επόμενος ήρωας δράσης της Αμερικής. Στη συνέχεια, το κομμάτι έπεσε και ο Ρον το έχασε τελείως. Και εγώ ξέσπασα στα γέλια επίσης. Ο Μάικλ Τζάκσον βγήκε έξω».

Μάικλ Τζάκσον: «Θέλω να παίξω τον Τζέιμς Μποντ»

Ο Όβιτζ έπρεπε να τρέξει πίσω από τον τραγουδιστή του «Thriller» για να ελέγξει τη ζημιά που είχε συντελεστεί, οπότε ο Μάικλ Τζάκσον του είπε ποιος ήταν ο συγκεκριμένος ρόλος που είχε στο μυαλό του, σύμφωνα με το Page Six.

«Πήγα και τον βρήκα και του εξηγούσα για δεκαπέντε λεπτά ότι δεν γελούσαμε για εκείνον, αλλά για το περιστατικό… Τελικά, το πρόσωπο του Μάικλ Τζάκσον καθάρισε. «Εντάξει, Όβιτζ. Εντάξει» είπε. «Αλλά θέλω να παίξω τον Τζέιμς Μποντ». Με περηφάνια αναφέρω ότι δεν γέλασα, εκείνη τη φορά» έγραψε.

Ο ατζέντης πληροφόρησε τον Μάικλ Τζάκσον ότι μπορεί να μην είναι ο σωστός για τον ρόλο. «Έχεις αδύνατο σωματότυπο, είσαι πολύ ευαίσθητος, δεν θα είσαι αξιόπιστος ως ογκόλιθος. Φυσικά, θα είσαι υπέροχος σε αυτόν τον ρόλο, αλλά θα ήταν κακό για σένα».

Ο Μάικλ Τζάκσον μπορεί να μην πήρε ποτέ τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ, αλλά αυτό δεν τον κράτησε μακριά από τη μεγάλη οθόνη. Εκτός από τον πιο διάσημο ρόλο του στο «The Wiz» το 1978, ο βασιλιάς της ποπ πρωταγωνίστησε επίσης στο «Moonwalker» και έκανε cameo στο «Men In Black 2».

Ο Όβιτζ ίδρυσε την εταιρεία Creative Artists Agency το 1975 μαζί με τον συνεργάτη του Ρον Μέγιερ από την William Morris Agents.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο