5 Οκτ 2018

Το πρώτο μήνυμα του Μπεν Αφλεκ μετά την έξοδό του από την κλινική - Η μάχη με τον αλκοολισμό και η αίτηση διαζυγίου της Τζένιφερ Γκάρνερ


Λίγες ημέρες μετά την έξοδό του από κλινική απεξάρτησης, όπου παρέμεινε για ένα 40ημερο...
, ο Μπεν Άφλεκ με ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μιλάει ανοιχτά για τη μάχη που δίνει με τον αλκοολισμό. 




Μάλιστα, το συγκινητικό του μήνυμα έρχεται μετά από την επίσημη αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Τζένιφερ Γκάρνερ.

Το πρώην ζευγάρι αν κι έχει χωρίσει από το 2015, μέχρι στιγμής δεν είχε πάρει διαζύγιο. Αυτό, όμως, αναμένεται να βγει σύντομα καθώς η Γκάρνερ κατέθεσε σε δικαστήριο του Λος Άντζελες κι επίσημα αίτηση. Τα έγγραφα είδαν το φως της δημοσιότητας, ενώ η διαδικασία γίνεται πολιτισμένα αφού οι δύο πρώην σύζυγοι διατηρούν άψογες σχέσεις. Μην ξεχνάμε ότι η Τζένιφερ Γκάρνερ ήταν εκείνη που τον περασμένο Αύγουστο πήρε τον Άφλεκ στην κλινική για να δώσει ακόμη μία μάχη με τον εθισμό του στο αλκοόλ.

Και γι’ αυτή την δύσκολη μάχη μίλησε ο ίδιος ο ηθοποιός με το μήνυμα του στο Instagram. Και πραγματικά συγκινεί με τα όσα γράφει.

«Την εβδομάδα αυτή ολοκλήρωσα την 40ημερη διαμονή μου σε κέντρο απεξάρτησης στο οποίο θα συνεχίσω να λαμβάνω φροντίδα ως ασθενής και έξω από αυτήν. Η υποστήριξη που έλαβα από την οικογένεια, τους συναδέλφους και τους φανς μου, σημαίνει για μένα περισσότερα από όσα μπορώ να πω. Μου έδωσε δύναμη και με στήριξε για να μιλήσω και σε άλλους για την ασθένειά μου.

Η μάχη με την εξάρτηση είναι μια μακροχρόνια και δύσκολη διαδικασία. Εξαιτίας αυτού, κανείς δεν είναι πλήρως θεραπευμένος. Είναι μια διαδικασία που πρέπει να αφιερωθείς σε αυτήν. Πολλοί άνθρωποι έχουν μιλήσει στα κοινωνικά δίκτυα για το δικό τους ταξίδι κόντρα στις εξαρτήσεις. Σε αυτούς τους ανθρώπους θέλω να πω ευχαριστώ. Η δύναμή σας με ενέπνευσε και με στήριξε με τρόπους που ούτε μπορούσα να φανταστώ. Με βοηθάει να ξέρω ότι δεν είμαι μόνος.

Έπρεπε να υπενθυμίζω στον εαυτό μου πως το να ζητάς βοήθεια όταν έχεις ένα πρόβλημα, είναι δείγμα κουράγιου κι όχι αδυναμίας ή αποτυχίας. Έχω αποδεχτεί την κατάσταση και συνεχίζω να επιτρέπω στον εαυτό μου να δέχεται την βοήθεια τόσων ανθρώπων στους οποίους χρωστώ ευγνωμοσύνη επειδή είναι εκεί για εμένα. Ελπίζω, στη συνέχεια, να γίνω κι εγώ ένα παράδειγμα για εκείνους που παλεύουν», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο