12 Σεπ 2018

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ αποκαλύπτει τα πάντα: Όργια, ομαδικοί αuνανισμοί και η παρθενιά του Χάρισον


Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς για τους θρυλικούς Beatles. Σήμερα ο σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ...
, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο GQ, έρχεται να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.




Με αφορμή την προώθηση του νέου του δίσκου «Egypt Station» ο 76χρονος μουσικός μιλά για τις θρυλικές ιστορίες, για το συγκρότημα, ενώ κάνει ιδιαίτερη μνεία στον Τζον Λένον. Θυμάται, ότι ήταν πολύ πιο τολμηρός από τον ίδιο και ήταν έτοιμος να δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα. Για παράδειγμα, ο ΜακΚάρτνεί ήταν πολύ περισσότερο προσεκτικός σχετικά με τη χρήση ναρκωτικών ουσιών.

«Ναι. Είχα ακούσει ότι σε αλλάζει και ότι δεν θα είσαι ποτέ ίδιος ξανά. Σκέφτηκα: Λοιπόν, αυτό μπορεί να είναι δίκοπο μαχαίρι. Ξέρεις ότι θα καταλήξουμε μέσ ασε ένα τρελάδικο και "συγγνώμη Πολ, δεν ήθελα να σου δώσω τόσο ή ήταν λάθος δόση ή κάτι τέτοιο. Είμαι πολύ πρακτικός και ο πατέρας μου ήταν πολύ ευαίσθητος και με μεγάλωσε ώστε να είμα σαν ευαίσθητο γατί», τόνισε

«Όμως δεν ήταν τόσο κακό όσο φανταζόμουν, δεν ήταν κάτι το τρομακτικό. Αλλά σίγουρα δεν είσαι ο ίδιος ξανά. Έχεις ενοράσεις για το το πώς μπορεί να είναι η ζωή. Αυτό ήταν κάτι θετικό για τον Τζον, όχι όμως για μένα και είπα όχι. Και με ήξερε αρκετά καλά, ότι αν έλεγα όχι, εννοούσα όχι», συνέχισε.


Σeξ, όργιa και τρίο

Εκτός από τη χρήση ναρκωτικών, ο ΜακΚάρτνεϊ αναφέρθηκε στις πιο σκανδαλιστικές φήμες που περικύκλωναν τους Beatles, και οι οποίες έκαναν λόγο για όργια. Εκείνος τόνισε ότι δεν ήταν φαν των οργίων, ωστόσο αποκάλυψε ότι μία φορά είχε συμμετάσχει σε τρίο.

«Δεν ήταν πραγματικά όργια, κατα τη γνώμη μου. Υπήρχαν σεξουαλικές συνευρέσεις και θαυμάστριες. Δεν μου αρέσουν τα όργια, δεν θέλω κανέναν άλλον εκεί, το καταστρέφει! Μια φορά ήμασταν στο Λας Βέγκας και κάποιος μεσάζοντας για την περιοδεία μας ρώτησε αν θέλουμε πόρνες. Απαντήσαμε όλοι “Ναι!” και εγώ ζήτησα δύο. Ηταν υπέροχη εμπειρία, αλλά αυτό είναι το πιο κοντινό σε όργιο που έχω κάνει», εξομολογήθηκε.


Ο ομαδικός αυνaνισμός και η «πaρθενιά» του Χάρισον

Ο Μακ Κάρτνεϊ δεν δίστασε επίσης να μιλήσει και για ένα περιστατικό ομαδικού αυνανισμού, ανάμεσα στον Λένον και τριών φίλων του.

«Αυτό έγινε στο σπίτι του Λένον και ήμασταν μαζεμένοι εκεί. Και αντί να κάνουμε πάρτι και να πίνουμε, ήμασταν όλοι σε αυτές τις καρέκλες, τα φώτα ήταν σβηστά και κάποιος άρχισε να αυνανίζεται, οπότε το κάναμε όλοι», περιέγραψε ο 70χρονος. Κατά τη διάρκεια της... διαδικασίας, φρόντισαν να φωνάζουν και ονόματα, για «έμπνευση». «Φωνάζαμε “Μπριζίτ Μπαρντό, ουουου” και νομίζω ότι ο Τζον είπε “Ουίστον Τσόρτσιλ”», θυμάται.

Το «Σκαθάρι» αναφέρθηκε και σε μία ακόμη φήμη που αφορούσε τον Τζορτζ Χάρισον, ο οποίος σύμφωνα με τον μύθο έχασε την παρθενιά του στα 17 σε ένα δωμάτιo όπου βρίσκονταν όλοι μαζί και στο τέλος τον χειροκρότησαν.

«Η αλήθεια είναι ότι αυτές οι ιστορίες, ιδιαιτέρως για τους Beatles, τείνουν να γίνονται θρύλοι και πρέπει να το τσεκάρω . Μισό λεπτό. Γνωρίζω ότι είχαμε ένα κρεβάτι, δύο σετ κουκέτες και αν ένα από τα παιδιά ήθελε να φέρει κάποια κοπέλα, θα μπορούσε να ρίξει μία κουβέρτα πάνω του και κανείς δεν έπαιρνε μυρωδιά τίποτα παρά μόνον μία πολύ μικρή κίνηση. Δεν ξέρω αν έτσι έχασε την παρθενιά του ο Τζορτζ, μπορεί. Θέλω να πω, ότι αυτό ήταν και η δύναμη των Beatles, αυτή η εγγύτητητα που θύμιζε στρατιώτες στο ίδιο στρατόπεδο», ανέφερε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο ΜακΚάρτνεϊ σχολίασε την αλλόκοτη συμπεριφoρά του Λένον, ωστόσο υπογράμμισε ότι δεν είχε πει ποτέ ότι ήταν ο Ιησούς.

«Δεν τον θυμάμαι αυτό. Νομίζω θα το θυμόμουν. Ήταν ένας τύπος που θα μπορούσε να το κάνει. Όμως, δεν θυμάμαι να το έκανε», τόνισε.

Παράλληλα, θυμήθηκε και ένα περιστατικό σε κλαμπ, όπου ο Τζον Λένον γνώρισε ένα ζευγάρι και επέστρεψε στο σπίτι του μαζί τους γιατί η σύζυγος ήθελε να κάνει σεξ μαζί του. «Αυτό συνέβη και ο Τζον ανακάλυψε ότι ο σύζυγος παρακολουθούσε. Ηταν εντάξει με αυτό. Για να πω την αλήθεια δεν θα μου άρεσε κάτι τέτοιο. Την σύζυγο κάποιου άλλου; Σίγουρα δεν θα ήθελα να το ξέρει ο σύζυγος», δήλωσε.


Το δράμα πίσω από τη διάλυσή τους

«Μία από τις πιο στενάχωρες στιγμές για μένα ήταν η διάλυση των Beatles, ο μόνος τρόπος για να σώσω την επιχειρηματική πλευρά τους ήταν να κάνω μήνυση στους Beatles, όμως αυτό θα ήταν σαν άλλη μία συντριβή. Και το κατάλοιπο αυτού ήταν ότι έφταιγα. Ήμουν αυτός που έσπασε τους Beatles. Και πέρασα λίγο καιρό λέγοντας: όχι, δεν το έκανα. Ο Τζον ήθελε τη Γιόκο και μας είπε ότι αφήνει τους Beatles (...) η ψυχή μου έλεγε «όχι, όχι όχι, όχι δεν ήσουν, ήσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παρόλα αυτά δήλωσε ότι μπόρεσε να διορθώσει κάποια πράγματα με τον Λένον πριν τη δολοφονία του από τον Μαρκ Τσάπμαν, στις 8 Δεκεμβρίου 1980.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο