19 Σεπ 2018

Η Μπέτυ Λιβανού με την εκθαμβωτική κόρη της – Σε σπάνια δημόσια εμφάνιση (Photo)


Στη νέα του ταινία ο Γιώργος Πανουσόπουλος μας μεταφέρει «στη χώρα που κανείς δεν ...
ήξερε να κλαίει». Η επίσημη προβολή της έγινε στο Cine Φλοίσβος το βράδυ της Δευτέρας 17 Σεπτεμβρίου.





Το παρών έδωσε και η γυναίκα που σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή με την γοητεία της: η Μπέτυ Λιβανού έκανε σπάνια δημόσια εμφάνιση στην κινηματογραφική βραδιά.

Από την επίσημη προβολή της ταινίας δεν θα μπορούσε να λείπει μια εκ των βασικών συντελεστών της: η Μαργαρίτα Πανουσοπούλου, κόρη της Μπέτυς Λιβανού και του Γιώργου Πανουσόπουλου κέντρισε το ενδιαφέρον με την λαμπερή της εμφάνιση.

Η Μπέτυ Λιβανού (σσ. Το πραγματικό της όνομα είναι Δέσποινα Τράτα), γεννημένη στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Κολωνό έζησε την αναγνώριση: έχει βραβευτεί τέσσερις φορές (με κρατικά βραβεία και βραβεία στο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης) για τους ρόλους της σε ταινίες, ενώ η συμμετοχή της σε τηλεοπτικές σειρές ολοκληρώθηκε το 1997 (με το ρόλο της στη σειρά «Μια νύχτα σαν κι αυτή...: Ιντερμέτζο», ΑΝΤ1).

Η καριέρα της ως μοντέλο κράτησε λίγο. Ο πρώτος της πρωταγωνιστικός ρόλος δεν άργησε να έρθει. Παντρεύτηκε τον σκηνοθέτη, Γιώργο Πανουσόπουλο και μαζί απέκτησαν δύο κόρες: την Μαργαρίτα (που ασχολείται την υποκριτική) και την Δέσποινα.



Πηγή: bovary

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο