21 Σεπ 2018

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ: Γιάννης Φακίνος - Τραγουδιστής - Συνθέτης - Δημιουργός - Ακούστε εδώ το νέο του τραγούδι



Τον Γιάννη Φακίνο τον γνωρίσαμε μέσα από το reality του ΣΚΑΙ - The Voice όπου είχε μια μοναδική πορεία μέσα από...
της ερμηνείες του οι οποίες έκαναν τους κριτές να συμφωνήσουν ότι οι ερμηνείες του ήταν πολύ υψηλού επιπέδου.




Παρακολουθόντας την πορεία του σήμερα μεταφέρουμε τα δικά του λόγια όπως τα διαβάσαμε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

Καθώς διαβάζετε, βάλτε να ακούτε και το τελευταίο του τραγούδι.


Διαβάστε τη λέει ο ίδιος και από την μεριά μας, σύντομα θα έχουμε αποκλειστική συνέντευξή του με άφθονο υλικό από την νέα του δουλειά και πολλές προσωπικές του στιγμές

Ξεκινώντας με μια ιδέα και γεμάτος όνειρα, κάπου στα 15 μου είπα "θα τα καταφέρω".

Εξερευνούσα τα βάθη της μουσικής από παιδί μέχρι που έκανα την δική μου...πειραματίστηκα αρκετά και κάπου το 2012 είπα "θα το πάω παρακάτω".

Από το 2013 μέχρι το 2017 κυκλοφόρησα 10 single τραγούδια ...δεν είναι ο Γιάννης του σήμερα αλλά είναι ο Γιάννης..λίγο πιο νέος, λίγο πιο άπειρος και λίγο πιο "στην αναζήτηση" τραγουδιστικά και καλλιτεχνικά..ένα κομμάτι του εαυτού μου βρίσκεται σε όλα αυτά τα τραγούδια, απ το πρώτο έως το τελευταίο.

Έκανα λάθη και μερικές κακές επιλογές σε αυτό το ταξίδι αλλά αυτές τις αγαπώ λίγο περισσότερο γιατί στην πραγματικότητα είναι αυτές που με πήγαν παρακάτω...και αυτές θα με πηγαίνουν.
Εξελίχτηκα με τα χρόνια μέσω αυτού του ταξιδιού και προτίμησα να πολεμήσω με ότι έχω παρά να μην πολεμήσω καθόλου, έτσι και αλλιώς "Η συνεχής βελτίωση είναι καλύτερη από την αργοπορημένη τελειότητα". Και κάπως έτσι μια ιδέα πήρε σάρκα και οστά και ήταν η " Πρώτη Επαφή ".

Τα 10 αυτά single λοιπόν αποτελούν πλέον και το πρώτο μου Album με τον τίτλο "Πρώτη Επαφή". Ένας Ελαφρολαϊκός/ Ποπ δίσκος που είναι ουσιαστικά μια συλλογή με τα τραγούδια που κυκλοφόρησα από το 2013 έως το 2017. Η φωτογραφία παλιότερη για ευνόητους λόγους αν και αγαπημένη. Δεν συμπεριλαμβάνει τα τραγούδια του 2018 καθώς αυτά θα συμπεριληφθούν στην επόμενη δουλειά που ετοιμάζω, μια δουλειά που θα κυμανθεί σε ένα λίγο διαφορετικό ύφος.

Στο κανάλι μου στο Youtube μπορείτε να ακούσετε πλέον τα πάντα... τις φετινές κυκλοφορίες αλλά και τις παλαιότερες ενώ υπάρχει και λίστα με τον τίτλο "Πρώτη Επαφή". #ΠρώτηΕπαφή #GiannisFakinos #PrwthEpafi #OUT_NOW


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο