8 Αυγ 2018

Τους «έθαψε» όλους - Η μεγάλη σταρ δεν είχε καλό λόγο για κανέναν (Photos)


Στην δεκαετία του '80 ήταν ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του Χόλιγουντ και ένα από ...
τα πιο «δυνατά» σύμβολα του σeξ στη βιομηχανία του θεάματος. 





Ωστόσο, μια σοβαρή ασθένεια που παρουσιάστηκε αρκετά νωρίς έβαλε φρένο στην καριέρα της.

Παρά ταύτα, η Καθλίν Τέρνερ -η περί ης ο λόγος- παραμένει στα φώτα της δημοσιότητας και αυτή τη φορά, χάρη σε μια συνέντευξη που έδωσε στο New York Magazine, τάραξε τα νερά καθώς κυριολεκτικά «έθαψε» τους πάντες και τα πάντα.


Ένα απάνθισμα από τις απίστευτες δηλώσεις της ακολουθεί παρακάτω:

-Για τη ρευματοειδή αρθρίτιδα που τη «χτύπησε» νωρίς: Με προσέβαλε στο τέλος των 30 μου, τα τελευταία χρόνια που το Χόλιγουντ με θεωρούσε σύμβολο του σεξ.

-Για την άρνησή της να παίζει τον ίδιο ρόλο: Υπάρχει μια συνάδελφος που εδώ και 20 χρόνια παίζει το ίδιο πράγμα. Εδώ, μοιάζει ίδια. Είναι μια από τις πιο πλούσιες ηθοποιούς, αλλά θα προτιμούσα να αυτοκτονήσω παρά να κάνω αυτό το πράγμα (εικάζεται ότι αναφέρεται σε μια από τις Τζούλια Ρόμπερτς, Γκοουίνεθ Πάλτροου, Σάντρα Μπούλοκ ή Τζένιφερ Άνιστον)


-Για τους άνδρες στη ζωή της: Κάποια στιγμή με κυνηγούσαν ο Τζακ Νίκολοσον, ο Γουόρεν Μπίτι και ο Μάικλ Ντάγκλας, είχαν βάλει και στοίχημα μάλιστα ποιος θα με ρίξει στο κρεβάτι πρώτος. Τελικά κανένας δεν τα κατάφερε.

-Για τη συνεργασία της με το Χόλιγουντ: Όταν μπαίνει ένας άνδρας ηθοποιός και λέει «τα πράγματα θα γίνουν έτσι, όλοι τον αποκαλούν αποφασιστικό. Όταν το κάνει μια γυναίκα η αντίδραση είναι: «Ωχ γαμώτο, πάλι αυτή».


-Για τη συνεργασία της με τα «Φιλαράκια»: Δεν αισθάνθηκα κανένα καλωσόρισμα από τους ηθοποιούς (υποδύθηκε τον διεμφυλικό πατέρα του Τσάντλερ). Ήταν τέτοια κλίκα... 

-Για τη χειραψία του Τραμπ: Είναι αηδιαστική. Σου πιάνει το χέρι και με το δείκτη του σου τρίβει τον καρπό και... τραβάς το χέρι σου.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο