13 Αυγ 2018

Ο Μελ Γκίμπσον είναι 12 χρόνια «καθαρός» και αποδίδει τα εύσημα στους Ανώνυμους Αλκοολικούς


Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης “ανοίχτηκε” στην εκπομπή Sunday Night, του αυστραλιανού Channel 7 και είπε ...
ότι είναι καθαρός από αλκοόλ εδώ και μία δεκαετία, μετά τα επεισόδια και τα παραληρήματα που πυροδοτούσε ο εθισμός του. 



Ο Γκίμπσον απέδωσε τα εύσημα στους Ανώνυμους Αλκοολικούς που τον βοήθησαν να κερδίσει τη ζωή του πίσω.«Είμαι μέλος του προγράμματος των 12 βημάτων και έχω καταφέρει να είμαι νηφάλιος” εξήγησε ο Γκπίμπσον. “Είμαι 10 χρόνια καθαρός», είπε. H επιτυχημένη καριέρα του 60χρονου ηθοποιού πήρε την κατιούσα, όταν συνελήφθη το 2006 να οδηγεί μεθυσμένος και όταν έγιναν πρωτοσέλιδο στον Τύπο αντισημιτικά ξεσπάσματά του.

Τα πράγματα χειροτέρεψαν ακόμη περισσότερο, όταν η πρώην φίλη του Οξάνα Γκριγκορίεβα το 2010 υποστήριξε ότι ο Γκίμπσον την χτύπησε στη διάρκεια καυγά και της έσπασε τα δόντια. Στη συνέχεια έδωσε στη δημοσιότητα ηχογραφήσεις στις οποίες ο δημιουργός του Braveheart ακουγόταν να μιλάει άσχημα και να φωνάζει στην πρώην σύντροφό του, χρησιμοποιώντας ρατσιστικά σχόλια.

Ο ηθοποιός παραδέχθηκε ότι άσκησε σωματική βία εναντίον της, αλλά ισχυρίζεται ότι το έκανε για να την σταματήσει να κουνάει την τότε ενός έτους κόρη τους. «Χαστούκισα την Οξάνα μία φορά σε μία προσπάθεια να την επαναφέρω στην πραγματικότητα» είπε ο Γκίμπσον. «Δεν τη χτύπησα δυνατά, προσπαθούσα να την κάνω να σταματήσει να ουρλιάζει και να κουνά τη Λουτσία πίσω μπρος», ανέφερε.

Το δικαστήριο πρόσφατα αρνήθηκε χρηματικό διακανονισμό με την Γκριγκορίεβα, επειδή μίλησε για τα περιστατικά ενδοοικογειακής βίας με τον σκηνοθέτη και ηθοποιό σε συνέντευξη στον Χάουαρντ Στερν το 2013. Ο Μελ Γκίμπσον τώρα περιγράφει τα ξεσπάσματα εναντίον της Γκριγκορίεβα ως τη «χειρότερη στιγμή» της ζωής του αναφέροντας ότι δεν είχε σκοπό να τη δημοσιοποιήσει. «Φαντάσου τη χειρότερη στιγμή να καταγράφεται και να μεταδίδεται σε όλο τον κόσμο».

Ο ηθοποιός είπε ότι τα ΜΜΕ συνεχώς τον ρωτούν αν είναι νηφάλιος. «Είναι απογοητευτικό να είσαι 10 χρόνια καθαρός – νηφάλιος – και να πρέπει να διαβάζεις κάθε χρόνο ότι πίνεις» είπε στο Channel 7, σύμφωνα με το People.com

«Είναι απογοητευτικό επειδή είναι σαν δημόσια ανακοίνωση ότι πίνεις, αλλά δεν το κάνεις. Είναι ψευδές ρεπορτάζ» πρόσθεσε.

Ο Γκίμπσον πρόσφατα επέστρεψε ως σκηνοθέτης μετά από 10 χρόνια απουσίας, για το δράμα Hacksaw Ridge που εκτυλίσσεται την περίοδο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Περιμένει επίσης το ένατο παιδί από τη σύντροφό του Ρόσαλιντ Ρος. Το ζευγάρι περπάτησε στο κόκκινο χαλί μαζί στην πρεμιέρα της ταινίας στο Σίδνεϊ την περασμένη Κυριακή.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο