6 Ιουλ 2018

Αλλάζει ο καιρός τις επόμενες μέρες με τοπικές βροχές και καταιγίδες - Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση


Μεταβολή αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες μέρες σύμφωνα με την ...
Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. 




Τα φαινόμενα αναμένεται να είναι κυρίως τοπικά με εξαίρεση την Κυριακή και την Δευτέρα, οπότε και θα εμφανιστούν στο μεγαλύτερο το μέρος της χώρας με βροχές.

Το Σάββατο στη Θεσσαλία, τη Μακεδονία και βαθμιαία τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες.

Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, οπότε θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Κυριακή, στα κεντρικά και τα βόρεια και από το μεσημέρι στα υπόλοιπα ηπειρωτικά της χώρας αναμένονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν 3 με 5 μποφόρ και τοπικά 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα πτώση κυρίως στα βόρεια.

Τη Δευτέρα στα βόρεια και τα κεντρικά της χώρας θα πέσουν βροχές από το μεσημέρι και θα σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες σε όλα τα ηπειρωτικά της χώρας, κυρίως στην Πελοπόννησο.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο