31 Ιουλ 2018

Έκτακτο: Έρχεται κύμα κακοκαιρίας με βροχές και χαλάζι


Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα το μεσημέρι. ...



Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχίσουν να εκδηλώνονται τα επόμενα εικοσιτετράωρα σε αρκετές περιοχές της χωράς και δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς άνεμους.


Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

1. σήμερα Tρίτη (31-07-18) η κεντρική και ανατολική Μακεδονία και πιθανόν μέχρι το βράδυ η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η δυτική και κεντρική Στέρεα και η Πελοπόννησος.

2. Αύριο Τέταρτη (01-08-18) κατά διαστήματα η κεντρική Μακεδονία, οι Σποράδες και πιθανόν μέχρι το μεσημέρι η βόρεια Εύβοια και το βόρειο Αιγαίο. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα επιραστούν πρόσκαιρα η Θεσσαλία, η ήπειρος, η δυτική και κεντρική Στέρεα.

3. την Πέμπτη (02-08-18) κατά διαστήματα η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, οι Σποράδες και πιθανόν η βόρεια Εύβοια. τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες η Ήπειρος, η δυτική Μακεδονία, η δυτική και κεντρική Στέρεα.

4. την Παρασκευή (03-08-18) κατά διαστήματα η δυτική και κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, η Ήπειρος και πιθανόν το πρωί οι Σποράδες. Ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα επιρεαστούν η δυτική Στέρεα και η Πελοπόννησος (κυρίως η δυτική).

5. Το Σάββατο (04-08-18) μέχρι το βράδυ κατά διαστήματα πιθανόν η δυτική και κεντρική Μακεδονία (κυρίως Πιέρια, Ημαθία, Πέλλα), η Ήπειρος και η Θεσσαλία (κυρίως η δυτική και βόρεια).

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο