10 Ιουλ 2018

Η άγνωστη δικαστική διαμάχη για την περιουσία του Σάκη Μπουλά - Τι συνέβη με το μαγαζί του στο κέντρο της Αθήνας


Μια άγνωστη δικαστική διαμάχη για την περιουσία του Σάκη Μπουλά έρχεται στο φως. ...




Όπως αποκαλύπτει το περιοδικό Full life o Σάκης Μπουλάς είχε ανοίξει πολυχώρο «Shakespeare» καφέ-μπαρ, εστιατόριο, στην πλατεία Καρύτση. Δεν ήταν μόνος. Συμμετείχε σε ένα σχήμα στο οποίο όμως είχε το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών. 

Μετά τον θάνατο του, τα όποια περιουσιακά του στοιχεία, πέρασαν όλα στον αδερφό του, Νίκο Μπουλά. Ανάμεσα σε αυτά και ο πολυχώρος στην πλατεία Καρύτση.

Εν μια νυκτί, ο ιδιοκτήτης του ακινήτου χωρίς προηγουμένως να έχει ενημερώσει κανέναν από τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού, με εισαγγελική παραγγελία προχώρησε στο «σφράγισμα» του, αφού κατάσχεσε μάλιστα και τον εξοπλισμό. 

Την δικαστική απόφαση ο ιδιοκτήτης απέσπασε, επειδή εκκρεμούσε η καταβολή τριών μισθωμάτων, λόγω του θανάτου του βέβαια.

Όλο αυτό το διάστημα που ο χώρος παραμένει με κατεβασμένα ρολά, ο αδερφός του Σάκη Μπουλά βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, απαιτώντας το σύνολο της δαπάνης που επωμίσθηκε ο αδερφός του στη δημιουργία του Πολυχώρου, αλλά και διαφυγόντα κέρδη.

Ήδη έχει κερδίσει τα ασφαλιστικά μέτρα αναγκάζοντας τον ιδιοκτήτη να το κρατά σε αδράνεια, ενώ με πρόσφατη, αγωγή του, διεκδικεί το ίδιο το ακίνητο, η αντικειμενική αξία του οποίου, υπολείπεται κατά πολύ της επένδυσης που έγινε. Σκοπός του Νίκου Μπουλά, είναι να επαναλειτουργήσει ο χώρος, κρατώντας ζωντανή την μνήμη του αδερφού του.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο