12 Ιουλ 2018

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αφοπλίζει και πυροβολεί εναντίον του Δήμου Καβάλας - Άλλο κοινωνική πολιτική και άλλο ψηφοθηρία !


Όπως υποστηρίζει ο γνωστός και αγαπητός μας ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Δήμος καβάλας επέτρεψε...
την είσοδο στην παράστασή του «Άγρια Δύση» με δωρεάν προσκλήσεις και μειώνοντας έτσι τα έσοδα της παράστασης 




και κατ΄επέκταση την αμοιβή των εργαζομένων στο θίασο.

Η «Άγρια Δύση» του Θοδωρή Αθερίδη από το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Σερρών και την Create4Art, με πρωταγωνιστές τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, την Μπέσυ Μάλφα, την Πηνελόπη Πλάκα και τον Τάσο Κονταράτο, παρουσιάστηκε στο θεατρόφιλο κοινό της Καβάλας και στο τέλος της παράστασης ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης "πυροβόλησε" κατηγορώντας την δημοτική αρχή της Καβάλας ότι προσπαθεί στις πλάτες των καλλιτεχνών να κάνει ψηφοθηρία.
Γράφει λοιπόν στο προφίλ του στο Facebook:


Δυο σχόλια για το Δήμο Καβάλας
μετά την παράσταση μας. 
Οταν ένας δήμος θέλει να κάνει «κοινωνική πολιτική» (ψηφοθηρία η άλλη του ονομασία) ας το κάνει με τίς δικές του δυνάμεις και όχι στην πλάτη ιδιωτών , τούς οποίους δεν έχει καν ενημερώσει! Το να χορηγείς κάρτες απεριορίστων παραστάσεων (!!!) βάζοντας στο θέατρο 250 ψηφοφόρους σου, στερώντας απο τους εργαζόμενους της παραγωγής μέρος της αμοιβής τους ,μόνο κοινωνική πολιτική δεν μυρίζει!
Η δε διοικηση του Δη. Πε. Θε ανεχομένη αυτή την κατάσταση δείχνει , όχι μόνο έλειψη ευαισθησίας απέναντι στους εργαζόμενους του θεάτρου και συούς συναδέλφους ηθοποιούς, αλλά ταυτόχρονα στέλνει και ένα λάθος μήνυμα στο κοινό ενισχύοντας τη λογική του «τζάμπα»!!! Διαμορφώνει θεατές που απαξιώνουν τι θέατρο θεωρώντας το κάτι ευτελές , το οποίο τους προσφέρεται δωρεάν και κατα συνέπεια του δίνουν τον ανάλογο σεβασμό!
Ο ελληνικός παραγοντισμός που χρόνια τώρα καταστρέφει αυτη τη χώρα ανθίζει στην υπέροχη Καβάλα! Κρίμα.....


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο