3 Ιουν 2018

Μια λεπτομέρεια του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» που δεν ξέραμε μέχρι τώρα


14 χρόνια τώρα έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο ...
μας διαφεύγει όμως μια αρκετά σημαντική λεπτομέρεια. 




Διαβάζουμε στο DownTown και συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ του Τάσου Μπιμπισίδη ότι η παραγωγός της εκπομπής, Βίκυ Λάσκαρη, είχε την ίδια θέση ευθύνης και στην αντίστοιχη εκπομπή της ΕΡΤ με την Σεμίνα Διγενή και όταν η παρουσιάστρια έφυγε για τον Alpha, της ζητήθηκε να καλύψουν το κενό με μια μουσική εκπομπή.

Τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους με τη μόνη διαφορά ότι αρχικά δεν είχε σκεφτεί κανείς τον Σπύρο Παπαδόπουλο για το ρόλο του παρουσιαστή. Τα πρώτα ονόματα φαβορί για τη θέση ήταν αυτά της Ρούλας Κορομηλά και έπειτα της Έλενας Ακρίτα.

Η Βίκυ Λάσκαρη εξηγεί πως έφτασαν σε αυτή την επιλογή: «Σημείωνα ηθοποιούς, παρουσιαστές. Ξαφνικά μου ήρθε μια φλασιά. Δεν τον γνώριζα τον Σπύρο προσωπικά Θυμήθηκα μια συνέντευξή του που έλεγε πόσο αγαπάει το ελληνικό τραγούδι».

«Είναι απίστευτος, έχει τρομερές γνώσεις. Τελικά δεν ξέρω αν υπάρχει πιο κατάλληλος από τον Σπύρο γι’ αυτήν τη θέση. Είμαστε μαζί τόσα χρόνια. Λέμε συχνά για πλάκα ότι αν είχαμε παιδί, τώρα θα πήγαινε στο Γυμνάσιο» λέει χαρακτηριστικά η παραγωγός.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο