9 Ιουν 2018

Η σύντροφός του, Άζια Αρτζέντο, αποχαιρετά τον Άντονι Μπουρντέν: Ήταν η αγάπη μου, ο βράχος μου, ο προστάτης μου


Η σύντροφός του, Άζια Αρτζέντο, αποχαιρετά τον Άντονι Μπουρντέν: Ήταν η αγάπη μου, ο βράχος μου, ο προστάτης μου. ...




Με μια λιτή ανακοίνωση, την οποία «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η ηθοποιός Άζια Αρτζέντο, τελευταία σύντροφος του Άντονι Μπουρντέν, αποχαιρέτησε τον διάσημο σεφ.

«Ο Άντονι έδινε όλο του τον εαυτό σε ό,τι έκανε. Το λαμπερό, ατρόμητο πνεύμα του, άγγιξε και ενέπνευσε τόσο πολλούς, και η γενναιοδωρία του δεν γνώριζε σύνορα. Ήταν η αγάπη μου, ο βράχος μου, ο προστάτης μου. Είμαι παραπάνω από συντετριμμένη. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένειά του. Θα σας ζητούσα να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους και την δική μου» ανέφερε στην ανακοίνωσή της, που διανεμήθηκε στα μέσα ενημέρωσης.

Μπουρντέν και Αρτζέντο ήταν ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Αρτζέντο εθεάθη στο Παρίσι να γελάει με τον ρεπόρτερ Ούγκο Κλεμέντ. Είναι άγνωστο, όπως σημειώνει η Daily Mail, αν η Αρτζέντο ήταν ακόμη ζευγάρι με τον Μπουρντέν. 

Δύο ώρες πριν γίνει γνωστός ο θάνατος του Μπουρντέν, η Αρτζέντο είχε ανεβάσει ένα Instagram story, που έδειχνε την ίδια να φοράει ένα μπλουζάκι, που έγραφε «να πάτε να γ@@@@ όλοι» και έγραφε «ξέρεις ποιος είσαι». 

Η τελευταία φωτογραφία του Αντονι Μπουρντέν στο Instagram της ήταν στις 30 Μαΐου. Τον έδειχνε να κάθεται και να κρατά σημειώσεις, πάνω σε ένα πλοίο. 

JUST IN: Asia Argento releases statement on Anthony Bourdain: "Anthony gave all of himself in everything that he did...He was my love, my rock, my protector. I am beyond devastated." https://t.co/9mwstlajYw pic.twitter.com/gOJxPLxvsg— ABC News (@ABC) June 8, 2018

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο