23 Ιουν 2018

Τάσος Χαλκιάς: Οικονομικά δεν είμαι καθόλου καλά, χρωστάω σε δημόσιο και ιδιώτες - «Ακόμα στην επαρχία με φωνάζουν Σάκη».


Για την δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει μίλησε ο Τάσος Χαλκιάς. ...




Ο γνωστός ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά και αποκάλυψε ότι λόγω της κρίσης έχει υπέρογκα χρέη. Όπως χαρακτηριστικά είπε:

«Δεν είμαι καλά και δεν μπορώ να είμαι καλά, γιατί με βρήκε ένα πολύ μεγάλο οικονομικό βάρος όταν ξέσπασε η κρίση. Είχα μια δραματική σχολή, την Πρώτη Πράξη, στην οποία είχα καταθέσει τα πάντα, ακόμα και το βρακί μου, και αυτό που μου έχει προκύψει είναι δυσβάσταχτο, με χρέη προς το Δημόσιο, προς ιδιώτες, όπως πάρα πολλοί Έλληνες μαζί με μένα. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει μόνο σε μένα. Το παλεύω καθημερινά και ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσω να ισορροπήσω, εάν εξακολουθώ να είμαι υγιής. Αν κλονιστεί και η υγεία μου, δεν ξέρω τι θα γίνει».

Όσο για το παρελθόν και τη συμμετοχή του στη σειρά «Love Sorry» όπου έγινε γνωστός στο πανελλήνιο ως Σάκης ο υδραυλικός είπε: «Ακόμα στην επαρχία με φωνάζουν Σάκη., Στην επαρχία, όταν είμαι σε περιοδεία, μου φωνάζουν γειά σου, ρε Σάκη. Άρα, θα πει ότι αυτό το πράγμα άφησε κάτι καλό».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο