3 Ιουν 2018

Το διαμέρισμα της Μόνικα από τα «Φιλαράκια» έγινε αντίγραφο και κάνουν ουρές για να το δουν


Χιλιάδες θαυμαστές της τηλεοπτικής σειράς «Τα Φιλαράκια» επισκέφτηκαν το Casa del Lector στη ...
Μαδρίτη για να δουν από κοντά την πρώτη έκθεση Friendfest που έγινε στην Ισπανία.





Οι επισκέπτες έγιναν για λίγο μέρος της δημοφιλούς σειράς και είδαν μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία της. Το διαμέρισμα της Μόνικα Γκέλερ και ο πορτοκαλί καναπές που εμφανίζεται στους τίτλους της σειράς ήταν τα κυριότερα αξιοθέατα. Οι επισκέπτες είχαν επίσης, την ευκαιρία να φορέσουν και το νυφικό της Ρέιτσελ για να ξαναθυμηθούν τη στιγμή που παντρεύτηκε με τον Ρος σε εκκλησάκι στο Λας Βέγκας. Και όλα αυτά, με μουσική υπόκρουση το τραγούδι της σειράς «I’ ll be there For You».


Οι διοργανωτές πρόσεξαν κάθε λεπτομέρεια, όπως τον μωβ τοίχο, το κίτρινο κάδρο της πόρτας, το ασύρματο τηλέφωνο, τον «άσχημο γυμνό άνδρα» του απέναντι διαμερίσματος, ακόμη και τις κούπες και τα στρογγυλά μπισκότα πάνω στο τραπέζι της κουζίνας της Μόνικα. Μέσα στο ψυγείο υπήρχαν και τα αγαπημένα σαντουιτς του Τζόι.


Η έκθεση διοργανώθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι Comedy Central μαζί με έναν μαραθώνιο επεισοδίων της σειράς. Έχει ήδη δεχτεί περισσότερους από 4.500 επισκέπτες με τα εισιτήρια των μόλις 5 ευρώ να εξαντλούνται σε λιγότερο από 48 ώρες.


Όπως ανέφερε και υπάλληλος στο #FriendsFest, η έκθεση είχε τόσο ζήτηση που κυκλοφόρησαν στη μαύρη αγορά εισητήρια με το χρηματικό αντίτιμο των 150 ευρώ.

«Η σειρά είναι μέρος του πολιτισμού κάθε χώρας και περνάει από γενιά σε γενιά, διερευνώντας διαχρονικά θέματα» δήλωσε η διευθύντρια marketing του Comedy Central, Leonor Iradier.

Οι διοργανωτές, συνειδητοποιώντας την επιτυχία της έκθεσης, δεν απέρριψαν το ενδεχόμενο της μεταφορά της και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο