1 Ιουν 2018

20 χρόνια μετά, αποκαλύπτεται η άγνωστη ιστορία πίσω από το «Ηφαίστειο» της Πρωτοψάλτη


Το απρόοπτο στη Σαντορίνη, με το περίφημο φόρεμα της Αλκηστις Πρωτοψάλτη που έπιασε φωτιά...
, στα γυρίσματα του βιντεοκλιπ «Λάβα» διηγήθηκε ο σκηνοθέτης Νίκος Σούλης. 




Μιλώντας στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», ο Νίκος Σούλης είπε: «Το απρόοπτο τότε δεν ήταν μόνο με το φόρεμα. Πιάσαμε φωτιά. Εμένα τότε με συνέλαβαν και με πήγαν στη Νάξο. Δικάστηκα. Γιατί έπιασε φωτιά η περιοχή. Βεβαίως ήταν μια περιοχή με πέτρες και ξερά χόρτα, αλλά κινδυνεύσαμε. Το φόρεμα της Άλκηστης το οποίο είχε μια ουρά 40 μέτρων, ήταν ένα συνθετικό μετάξι το οποίο κάηκε σε δευτερόλεπτα. Φούντωσε». 

Ο Νίκος Σούλης μίλησε ακόμη γενικότερα για τα βίντεο κλιπ που έχει γυρίσει και απάντησε σε ερωτήσεις των παρουσιαστών για το κατά πόσο έχει υπηρετήσει το lifestyle. 

«Δεν νομίζω ότι υπηρέτησα ποτέ το lifestyle, απεναντίας, μάλλον μπορεί και να το πολεμούσα. Δηλαδή την εποχή που έβγαιναν όλοι πάνω στα κρεβάτια και στα αυτοκίνητα με τα ξέκ…α και χόρευαν, εγώ έκανα τα ηφαίστεια, τις λάβες, τα διθέσια, έκανα την Αρβανιτάκη. Δεν νομίζω ότι έκανα lifestyle εγώ. Βεβαίως έχω κάνει και Σάκη Ρουβα και το αντιμετώπισα όπως αντιμετώπιζα κάθε άλλον καλλιτέχνη. Κι όπως αντιμετωπίζω πάντα οτιδήποτε αφορά την τέχνη μου», είπε μεταξύ άλλων. 

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο