19 Μαΐ 2018

Η Jennifer Aniston θα υποδυθεί την πρώτη λεσβία γυναίκα προέδρου των ΗΠΑ - Πρόκειται για τη σειρά «First Ladies» του Netflix


Τον πιο υψηλόβαθμο... ρόλο της καριέρας της ετοιμάζεται να ενσαρκώσει η αγαπημένη όλων...
Jennifer Aniston. 




Η 49χρονη ηθοποιός θα παίξει το ρόλο της πρώτης γυναίκας προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, στη σειρά «First Ladies» που θα προβληθεί από το Netflix.

Σύμφωνα με το σενάριο, η Jennifer Aniston θα υποδυθεί την πρόεδρο των ΗΠΑ, η οποία όμως θα είναι λεσβία και παντρεμένη. Το ρόλο της συζύγου της θα υποδυθεί η κωμικός ηθοποιός Tig Notaro, συνθέτοντας το ζευγάρι Μπέβερλι και Κίσεϊ Νίκολσον. Σύμφωνα με σλόγκαν της σειράς, το οποίο θα είναι «πίσω από μία πετυχημένη γυναίκα, κρύβεται πάντα μία ισχυρή... γυναίκα».

Το σενάριο θα αντλεί έμπνευση και από την πραγματική ζωή της Tig Notaro, η οποία συζεί με τη σύντροφό της, Stephanie Allynne, με την οποία γράφουν από κοινού το στόρι της νέας σειράς.

Πρόκειται για ένα προχωρημένο σενάριο, το οποίο θα προκαλέσει αντιδράσεις στους συντηρητικούς κύκλους της αμερικανικής κοινωνίας, όχι τόσο για την ανάληψη της προεδρίας από μία γυναίκα, αλλά σίγουρα για το γεγονός ότι η «πρόεδρος» θα είναι ζευγάρι με μία άλλη γυναίκα.

Δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα ξεκινήσει η προβολή της σειράς.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο