2 Μαΐ 2018

Γιατί θα βρεθεί και πάλι στα δικαστήρια ο Τζόνι Ντεπ - Πρώην σωματοφύλακες του ηθοποιού βγάζουν τα άπλυτά στη φόρα


Το κατώφλι των δικαστηρίων φαίνεται πως θα περάσει και πάλι ο ηθοποιός Τζόνι Ντεπ. Μετά το ...
επεισοδιακό διαζύγιό του με την Άμπερ Χερντ, 




που τον κατηγόρησε ότι ασκούσε πάνω της σωματική βία και κάποια παλαιότερα μπλεξίματά του με τον νόμο, ο διάσημος σταρ θα χρειαστεί να καθίσει και πάλι στο εδώλιο του κατηγορουμένου, αφού δύο πρώην σωματοφύλακές του κατέθεσαν μήνυση εις βάρος του, για μη καταβολή δεδουλευμένων αλλά και άλλα αδικήματα.

Όπως ισχυρίζονται οι δύο άνδρες, η... θητεία τους στο πλευρό του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού ήταν μία ταλαιπωρία, αφού τους εξανάγκαζε να εργάζονται σε επικίνδυνους για αυτούς συνθήκες, με άφθονα όπλα και ναρκωτικά στον περίγυρό τους ενώ τους έβαζε να προσέχουν το ανήλικο παιδί του.

Ο Eugene Arreola, συνταξιούχος αστυνομικός και ο Miguel Sanchez ξεκίνησαν να εργάζονται ως σωματοφύλακες του Ντεπ το 2013 και το 2016 τους επέλεξε ως προσωπικούς του φρουρούς που θα τον προστάτευαν μέσα στο σπίτι του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 54χρονος έχει εμπλακεί σε δικαστική διαμάχη με τους πρώην μάνατζέρ του, τους οποίους κατηγορεί ότι διαχειρίστηκαν με άθλιο τρόπο τα 650 εκατομμύρια που έχει βγάλει τα τελευταία 20 χρόνια από τις ταινίες του, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή τα χρήματα να έχει μείνει πανί πανί. Οι ίδιοι, από την πλευρά τους, ισχυρίζονται ότι ο μοναδικός υπεύθυνος για την απώλεια των χρημάτων είναι ο ίδιος ο Ντεπ και οι εξωφρενικές σπατάλες του.

Οι σωματοφύλακες του ηθοποιού άρχισαν να παρατηρούν από το 2016 ότι οι επιταγές τους δεν περιλάμβαναν τις αμέτρητες υπερωρίες τους. Επίσης στη μήνυσή τους ισχυρίζονται ότι ο ηθοποιός δεν τους επέτρεπε τα διαλείμματα που προβλέπονται από τον νόμο, ενώ είχε φροντίσει να φαίνονται στα χαρτιά ως ανεξάρτητοι συνεργάτες, και όχι ως υπάλληλοι.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που έχουν διαρρεύσει τον κατηγορούν ακόμη ότι τους χρησιμοποιούσε σαν οδηγούς και σαν «παιδιά για όλες τις δουλειές» του ίδιου και της οικογένειάς του. Μάλιστα, όπως αναφέρουν, δεν ήταν λίγες οι φορές που αναγκάστηκαν να οδηγήσουν ένα αυτοκίνητο που μετέφερε «παράνομες ουσίες» ή που υποχρεώθηκαν να τραβήξουν τον ηθοποιό μακριά από τις κάμερες για να μην γίνει ρεζίλι εξαιτίας των ναρκωτικών που είχε καταναλώσει.

Ο Τζόνι Ντεπ δεν έχει κάνει προς το το παρόν κάποιο σχόλιο.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο