7 Μαΐ 2018

Το θέατρο ταξιδεύει στην άγονη γραμμή – Άνοιξη έως φθινόπωρο 2018


Συνολικά 16 θεατρικές ομάδες αναμένεται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, στις παραστάσεις που θα φιλοξενηθούν στη ...
νησιωτική Ελλάδα.




Όπως αναφέρει η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου, Μαρία Βενέτη, στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας: «ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΝΗ ΓΡΑΜΜΗ» είναι ένα πρόγραμμα που εδώ και δέκα χρόνια έχει ξεκινήσει με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου και με χρηματοδότηση από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Το πρόγραμμα απευθύνεται στους κατοίκους των μικρών και ακριτικών νησιών ή απομακρυσμένων περιοχών σε μεγαλύτερα νησιά των πέντε νομών του Αιγαίου. Από τον Μάϊο μέχρι τον Νοέμβριο με εξαίρεση τους δυο θερινούς μήνες 16 θεατρικές ομάδες θα επισκεφθούν νησιά της άγονης γραμμής σε όλο το Αιγαίο και θα δώσουν θεατρικές παραστάσεις με έργα, που ήδη έχουν ανεβάσει στον τόπο τους.


Άγιος Ευστράτιος, Λήμνος, Ψαρά, Ικαρία, Αγαθονήσι, Τήλος, ορεινή Νάξος, Χάλκη, Μαραθόκαμπος Σάμου, Πάτμος, Μήλος, Τζια, η νοητή διαδρομή στο Αιγαίο των ερασιτεχνικών θεατρικών ομάδων. Με απλά μέσα αλλά με πολύ μεράκι και σεβασμό στους θεατές, οι ερασιτέχνες θα γνωρίσουν στους κατοίκους των απομονωμένων νησιών μας το ΘΕΑΤΡΟ».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο