20 Μαΐ 2018

Σοφία Βογιατζάκη: «Στα 17 μου ξεκίνησε ο Γολγοθάς…»


"Ήθελα να γίνω χορεύτρια μικρή, έχω κάνει μπαλέτο κλασικό και ενόργανη γυμναστική χρόνια. Στα 17..."



Η Σοφία Βογιατζάκη, αφού μιμήθηκε εκπληκτικά τη Netta από το Ισραήλ, κάθισε στον καναπέ του Dot και εξομολογήθηκε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για πολλά. Όταν η κουβέντα έφτασε στο βάρος της, η ηθοποιός ανέφερε πώς πήρε τα πρώτα κιλά αλλά και τόνισε ότι η εμφάνισή της ήταν κάτι που δεν την προβλημάτισε ποτέ.

«Ήθελα να γίνω χορεύτρια μικρή, έχω κάνει μπαλέτο κλασικό και ενόργανη γυμναστική χρόνια μικρή. Στα 17 σπάω τον αστράγαλο του αριστερού ποδιού, θρύψαλα. Μένω τεσσεράμισι μήνες σε ακινησία με γύψο και βάζω 19 κιλά. Από εκεί και μετά ξεκινά ο Γολγοθάς, να τα χάσω, να τα ξαναβάλω, να τα χάσω, να τα ξαναβάλω… Και κάποια στιγμή λέω εντάξει, ΟΚ, ήμουν σε ένα νορμάλ μέγεθος, όχι κόκκαλο αλλά ούτε και χοντρή και λέω θα δώσω εξετάσεις στη δραματική σχολή.

Μετά ήρθε το «Είσαι το ταίρι μου», απενεχοποιηθήκαμε όλες οι χοντρές του πλανήτη, με χαρά κι ευτυχία κατεβήκαμε με τα πανό στην Ομόνοια και πανηγυρίζαμε το φιλί του Γεωργούλη και της Βίκυς, Δεν είχα ποτέ η ίδια θέμα με την εμφάνιση. Και στα λίγα κιλά είμαι καλά, και στα πολλά κιλά είμαι καλά. Γενικώς οι άνθρωποι μου έχουν δώσει πολύ αγάπη, και οι φίλοι μου και οι συγγενείς μου και οι συνεργάτες μου και τα γκομενικά μου κατά καιρούς. Είναι και πόσο επιτρέπεις στον άλλον να σε δει διαφορετικά. Αν είσαι καλά με τον εαυτό σου, δεν αφήνεις στον άλλον περιθώριο να σε δει κάπως αλλιώς», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σοφία Βογιατζάκη.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο