24 Απρ 2018

Μουσικοθεατρική παράσταση "Το τρένο της μελωδίας" της Ιωάννας Προσμίτη στο χώρο Ελέυθερη Ανάδυση ιδεών και πολιτισμού (Κεραμικός)


Η Ιωάννα Προσμίτη μέτα τις θεατρικές και μουσικές της επιτυχίες που αγαπήθηκαν από κοινό και κριτικούς ...
(Cartoon stories, Γυναικείες ορμόνες, Εντός εκτός και επι ταυτα, Αλλος για την βάρκα μας επανέρχεται για να πρωτοτυπήσει άλλη μια φορά με φρέσκες ιδέες.




Tεσσερις γυναίκες σας ταξιδεύουν με το τρένο της μελωδίας στον κόσμο της χαράς της μουσικής και του κεφιού και αποδεικνύουν πως κάθε μέρα είναι γιορτή 

Ενα τρένο με μελωδικο προσωπικό μια μουσικό που παίζει πλήκτρα και δυο τραγουδίστριες συγκεκριμένα την μελωδια την αρμονία και το βαθύ συναίσθημα ξεκινάει το ταξίδι του στον μουσικό χρόνο όταν μια δημοσιογράφος αποφασίζει να κάνει ρεπορτάζ για το παράξενο τρένο με τους μουσικούς σταθμούς. Σε κάθε σταθμό βρίσκει ένα ραβασάκι που περιγράφει την εκάστοτε μουσική εποχή. Ετσι μουσικές εποχές όπως νέο κύμα, ελληνικός κινηματογράφος, ερωτικά τραγούδια, τραγούδια μεγάλων συνθετών που αγαπήθηκαν στα πάλκα έχουν την τιμητική τους ενω δεν λείπουν και οι ανατροπές. Πλήκτρα τραγούδι Αμαλία Κλημοπούλου. Παίζουν και τραγουδούν οι ηθοποιοί Ζωή Τριανταφυλλίδη Ιωάννα Προσμίτη Ιωάννα Σουλίωτη οι οποίες έχουν πάρει εξαιρετικές κριτικές σε θεατρικά έργα και μουσικές παραστάσεις.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΜΑΙΟΥ 9.30 στο χώρο Ελέυθερη Ανάδυση ιδεών και πολιτισμού 

Σφακτηρίας 23 Κεραμεικός

Κρατησεις 6979737030

διαρκεια 1.10.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο