23 Μαρ 2018

Ο Αντόνιο Μπαντέρας έγινε αγνώριστος -Ξύρισε τα μαλλιά, τα φρύδια και το μούσι του


Ο 57χρονος ηθοποιός Αντόνιο Μπαντέρας έκανε την αλλαγή που δεν περίμενε κανείς. ...
Ξύρισε τα μαλλιά, το μούσι και τα φρύδια του και έγινε αγνώριστος. 




Και όλα αυτά για τις ανάγκες του νέου του ρόλου καθώς ο Ισπανός ηθοποιός του Χόλιγουντ ενσαρκώνει τον Πάμπλο Πικάσο στην τηλεοπτική σειρά «Genius Picasso» του National Geographic.

«Μεγάλωσα στην σκιά αυτής της επιβλητικής φυσιογνωμίας. Αυτού του άντρα που ήταν ίσως ο πιο σημαντικός καλλιτέχνης του 20ου αιώνα» ανέφερε ο Αντόνιο Μπαντέρας στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς που φέρνει τη ζωή και το έργο του διάσημου καλλιτέχνη στη μικρή οθόνη.

Και η επιλογή του Αντόνιο Μπαντέρας για αυτόν τον ρόλο δεν ήταν καθόλου τυχαία. 

Ο Πάμπλο Πικάσο δεν ήταν μόνο ένας μεγάλος ζωγράφος, αλλά και ένας πολύ δύσκολος χαρακτήρας και αθεράπευτος γυναικάς, που άλλαζε συνέχεια συντρόφους και ερωμένες, τις απατούσε σχεδόν όλες και τις χώριζε με επεισοδιακό τρόπο.

«Κάθε φορά που αλλάζω γυναίκα πρέπει να καταστρέψω την προηγούμενη» είχε πει. 


Η σειρά αυτή δέκα επεισοδίων για τον Πικάσο που προγραμματίζεται να προβληθεί στις 23 Απριλίου στη Γαλλία και στις 24 Απριλίου στις ΗΠΑ, του φαίνεται ως ένα πολύ ενδιαφέρον εγχείρημα για να διηγηθεί τη ζωή «μιας τέτοιας προσωπικότητας».

Οπως ο ίδιος τόνισε νιώθει τεράστια ευθύνη απέναντι στον διάσημο ζωγράφο και «ήρωα της Μάλαγα».


Μιλώντας για τον ρόλο, ο Μπάντέρας είπε: «Η ζωή του Πάμπλο Πικάσο με ενθουσίαζε ως θέμα εδώ και χρόνια. Τον σέβομαι πάρα πολύ και επίσης χαίρομαι πως κατάγεται από την ίδια πόλη που κατάγομαι και εγώ, τη Μάλαγα. Χαίρομαι που θα συνεισφέρω ώστε να πούμε την αυθεντική ιστορία ενός από τους πιο καινοτόμους ζωγράφους στον κόσμο.»

Ο Ρον Χάουαρντ που είναι ένας εκ των παραγωγών της σειράς είπε: «Ο Αντόνιο ήταν η προφανής επιλογή. Ο ίδιος, όπως και ο Πικάσο, έχει μια αντισυμβατική προσέγγιση για τη ζωή και αυτό καλύπτει τη γνησιότητα που αναζητούσαμε για τον ρόλο. Το υποκριτικό του εύρος αρκεί για να ενσαρκώσει αυτόν τον περίφημο καλλιτέχνη.»

Apimages

Σημειώνεται ότι ο Μπαντέρας είχε προσεγγιστεί για να ενσαρκώσει τον ρόλο του Πικάσο στην ταινία "33 Días" το 2012, αλλά το φιλμ δεν ολοκληρώθηκε.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο