16 Φεβ 2018

Eurovision 2018: Ακούστε το teaser από το τραγούδι της Αρετής Κετιμέ


Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον ελληνικό τελικό της Eurovision, που θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου. ...



Η Αρετή Κετιμέ θα διαγωνιστεί στον ελληνικό τελικό της Eurovision για να διεκδικήσει το εισιτήριο για την Πορτογαλία που θα διεξαχθεί φέτος ο διαγωνισμός. Το teaser του τραγουδιού της είναι στην διάθεση του κοινού έτσι ώστε να πάρουν μια μικρή γεύση.


Το δελτίο Τύπου της δισκογραφικής της εταιρίας Spicy αναφέρει:

«Ένα ιδιαίτερο τραγούδι γεμάτο παραδοσιακά στοιχεία και ελληνικό ηχόχρωμα που σε ταξιδεύει από το πρώτο κιόλας άκουσμα. Το είδος του τραγουδιού “Don’t Forget The Sun” σύμφωνα με το δημιουργό -στίχοι και μουσική- Δημήτρη Καρρά είναι ένα «συρτό στα τρία» που το οδηγεί το σαντούρι της Αρετής Κετιμέ και έχει ένα χορωδιακό ρεφρέν στα Αγγλικά.

Το μήνυμα της Αρετής μέσα από το τραγούδι της είναι ξεχωριστό και αισιόδοξο:

”Όλα μπορούν να ξεκινήσουν πάλι από την αρχή”

Η καλλιτέχνιδα Αρετή Κετιμέ, έχει σημειώσει τη δική της ξεχωριστή κι ανοδική πορεία στα μουσικά δρώμενα της χώρας. Ως γνήσια εκπρόσωπος του παραδοσιακού τραγουδιού και όχι μόνο κατάφερε να ξεχωρίσει με τις ερμηνείες, το ήθος και την ακεραιότητά της.

Σε ηλικία 15 ετών συμμετείχε στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας το 2004 αποσπώντας το χειροκρότημα δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων και την αναγνώριση δισεκατομμυρίων τηλεθεατών.

Μέχρι σήμερα η Αρετή Κετιμέ έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής, όπως ο Γιώργος Νταλάρας, η Γλυκερία, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, η Μαρία Φαραντούρη, η Ελένη Βιτάλη, ο Παντελής Θαλασσινός, ο Μανώλης Λιδάκης, ο Ορφέας Περίδης κ.α.»

Σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό της ΕΡΤ την ερχόμενη Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί ο Ελληνικός Τελικός και σε σκηνοθεσία –χορογραφία της Άννας Αθανασιάδη, η Αρετή Κετιμέ έχοντας δίπλα της στα φωνητικά τις Έλενα Στατηγοπούλου, Νατάσα Καμπαστάνα, Κυριακή Νικολάου, Αντωνία Χαλλιορή αλλά και τη Χρυσάνθη Γεωργαντά που θα αποδίδει τους στίχους στην ελληνική νοηματική θα διεκδικήσει με το τραγούδι του Δημήτρη Καρρά να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο φετινό διαγωνισμό τραγουδιού.

Ακούστε το teaser:

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο