13 Φεβ 2018

Σ' αυτό το πάρτι πήγε κυριολεκτικά όλο το Χόλιγουντ -Της Ελεν ντε Τζενέρις [εικόνες]


Όλη η ελίτ του Χόλιγουντ παραβρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο πάρτι γενεθλίων της Έλεν ΝτεΤζένερις...
, αποδεικνύοντας πως είναι πραγματικά η πιο δημοφιλής γυναίκα στον πλανήτη.




Ο κατάλογος των VIP προσκεκλημένων περιελάμβανε γνωστούς ηθοποιούς όπως η Τζένιφερ Άνιστον, η Όπρα Γουίνφρεϊ, η Τζένιφερ Λόρενς, η Έιμι Σούμερ και η Ριζ Γουίδερσπουν.



Αλλά και αστέρια της μουσικής συμμετείχαν στο πάρτι των 60ων γενεθλίων της ΝτεΤζένερις, όπως η Τζένιφερ Λόπεζ, η Αντέλ, η Pink, η Μελίσα Έθεριτζ και ο Τζον Λέτζεντ μαζί με τη σύζυγό του Κρίσι Τέιγκεν.


Φυσικά, οι Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ ήταν επίσης μεταξύ των προσκεκλημένων.


Μεγάλο μέρος του πάρτι καταγράφηκε από τους φωτογραφικούς φακούς, με πολλούς διάσημους να μοιράζονται στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Η Τζένιφερ Λόρενς κατέφτασε στο πάρτι φορώντας ένα σατέν μαύρο φόρεμα με δαντέλα και πόζαρε με έναν φίλο της στο Instagram.


Σε ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο που μοιράστηκε και πάλι στο Instagram ο DJ Khaled, φαίνεται να συνομιλεί με την Όπρα Γουίνφρεϊ. Ο διάσημος τραγουδιστής του χιπ χοπ περίεγραψε μάλιστα το πάρτι ως «καταπληκτικό».


Η σύζυγός της Έλεν, Πορτία ντε Ρόσι, 45 ετών, μοιράστηκε μερικές τρυφερές φωτογραφίες της βραδιάς, συμπεριλαμβανομένης μίας στην οποία τυλίγει τα χέρια της γύρω από την Έλεν ενώ χορεύουν κατά τη διάρκεια της βραδιάς.



Η σύζυγος της Έλεν, μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία του χώρου, αποκαλύπτοντας ένα σκηνικό με τους τοίχους ντυμένους με κόκκινο ύφασμα και περίτεχνους πολυέλαιους.



Μία τυχερή που κατάφερε να τραβήξει μία selfie με την εορτάζουσα ήταν η τραγουδίστρια Μέγκαν Τρέινορ. «Η πιο όμορφη νύχτα της ζωής μας» σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Μέγκαν.



Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Έιμι Σούμερ επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Κρις Φίσερ, αναρτώντας μια φωτογραφία των δυο τους που φιλιούνται. Τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά είχαν αναφέρει τη σχέση της με τον σεφ από το περασμένο Νοέμβριο, αλλά η ίδια δεν είχε μιλήσει ανοιχτά ποτέ γι’ αυτό το θέμα.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Έλεν δάκρυσε όταν η σύζυγός της Πορτία ντε Ρόσι, την εξέπληξε με το δώρο της για ένα καταφύγιο γοριλών στη Ρουάντα. Η Ρόσι ανακοίνωσε το δώρο στη διάρκεια της εκπομπής της Έλεν, νωρίτερα αυτό το μήνα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο