20 Φεβ 2018

Εξώδικο στη Νέγκα έστειλε ο ΣΚΑΪ: Η οργισμένη απάντησή της - Τι της έγραψε η σχεδόν ομοιοπαθούσα Ελεονώρα Μελέτη;


«Δεν μου φτάνει η επαγγελματική αγωνία, μου βαράνε κουδούνια με εξώδικα, ενώ τους δούλεψα με ...
πρωτοφανή συνέπεια» 




έγραψε μεταξύ άλλων στο instagram η Αθηναΐς Νέγκα παρουσιάζοντας το εξώδικο που έλαβε από τον ΣΚΑΪ.

Η είδηση ότι η εκπομπή Rodeo κόβεται έπεσε σαν βόμβα πριν από μερικές εβδομάδες. Κι ενώ η εκπομπή βρήκε ήδη νέα τηλεοπτική στέγη στο Epsilon, φαίνεται πως παραμένουν αρκετά θέματα σε εκκρεμότητα μεταξύ των παρουσιαστών και του σταθμού του Φαλήρου.



Η διευθύνουσα σύμβουλος του ΣΚΑΪ, Εύη Κουτσαυτάκη, έστειλε εξώδικο στην Αθηναΐδα Νέγκα εκ μέρους του καναλιού του Φαλήρου και η Νέγκα το δημοσίευσε στο Instagram συνοδεύοντάς το από ένα κείμενο γεμάτο έκπληξη και αγανάκτηση.


«Ή κάποιος μου κάνει πλάκα ή για κάποιο λόγο, η κ. Κουτσαυτάκη του ΣΚΑΪ, έστειλε αυτό το καταπληκτικό εξώδικο σπίτι μου σύμφωνα με το οποίο πρέπει να «τρέξω» να υπογράψω την λήξη σύμβασης -επίσης αναφέρονται «τα δικαιώματα μου»(;!!) βρίσκομαι στην 3η εβδομάδα της λοχείας μου, έχουμε εξηγήσει εγώ και ο δικηγόρος μου πως σε λίγες μέρες θα επικοινωνήσω για τα περαιτέρω. Θέλουν ΤΙ; Να αφήσω μωρό 25 ημερών για να κάνω κάτι που μπορεί να περιμένει; Δεν μου φτάνει η επαγγελματική αγωνία, μου βαράνε κουδούνια με εξώδικα, ενώ τους δούλεψα με πρωτοφανή συνέπεια. Τι στυλ είναι αυτό»;

Στο συγκεκριμένο ποστ δεν δίστασε να γράψει το σχόλιό της η σχεδόν ομοιοπαθούσα Ελεωνόρα Μελέτη:

«Να χαίρεσαι το μωράκι σου, γερό κ τυχερό. Μην αγχώνεσαι. Κάνε αυτό που πρέπει. Εσένα τουλάχιστον σε κάλεσαν να υπογράψεις τη λύση συνεργασίας. Εμένα την έληξαν μόνοι τους κ στη συνέχεια με δήλωσαν ψευδώς ως οικειοθελή αποχώρηση (κοινώς παραίτηση) στην επιθεώρηση εργασίας… έχουν όπως βλέπεις διαφορά «στυλ»…»

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο