17 Φεβ 2018

Σαλβαντόρ Σομπράλ: Aγνώριστος στην 1η εμφάνιση μετά τη μεταμόσχευση καρδιάς


Πιο παχύς και πιο υγιής από ποτέ εμφανίστηκε στην πρώτη του συνέντευξη ο περσινός νικητής της Eurovision, ο οποίος κατάφερε...
να νικήσει τον θάνατο.





Στην πολυπόθητη μεταμόσχευση καρδιάς υπεβλήθη ο νικητής της Eurovision 2017 Salvador Sobral, και μίλησε συγκλονισμένος για όλα όσα έζησε τον τελευταίο χρόνο. 

Ο Πορτογάλος τραγουδιστής που είχε συγκινήσει όλη την Ευρώπη με το σοβαρό πρόβλημα υγείας του, βγήκε πριν από μερικές μέρες από το νοσοκομείο και έδωσε εχθές την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη. Ο τραγουδιστής είχε υποβληθεί σε επέμβαση μεταμόσχευσης καρδιάς σε νοσοκομείο στην Λισαβόνα.


Ο Salvador έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στην κρατική τηλεόραση RTR και συγκίνησε με τα λόγια του περιγράφοντας όλα όσα έζησε αυτό το διάστημα.





Ο μεγάλος νικητής της Eurovision 2017 εγχειρίστηκε στις αρχές Δεκεμβρίου και όπως δηλωσε στη συνέντευξή του:

«Πιστεύω ότι έζησα την πιο απρόβλεπτη χρονιά που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Όλο αυτό με επηρέασε σε μεγάλο βαθμό σωματικά. Εξαιτίας των φαρμάκων η φωνή μου είναι λίγο ασταθής όμως πιστεύω ότι θα επανέλθει» είπε ο Salvador, ο οποίος εμφανίστηκε με περισσότερα κιλά από τον Μάιο που τον γνωρίσαμε στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

Όπως τόνισε ο 28χρονος τραγουδιστής, οι γιατροί του είπαν ότι μετά την επέμβαση θα αποκτήσει και πάλι μια απόλυτα φυσιολογική ζωή. 

Μάλιστα, όπως ενημέρωσε ο ίδιος τους φαν του μέσα από τη σελίδα του στο facebook, ετοιμάζει ήδη το νέο του τραγούδι. 

Aς θυμηθούμε το τραγούδι του και την ερμηνεία του στη σκηνή της Eurovision που του εξασφάλισε την πολυπόθητη νίκη και άλλαξε τη ζωή του προς το καλύτερο.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο