18 Ιαν 2018

H φανταστική «ελληνοποίηση» της Ρις Γουίδερσπουν (pics)


Ένα υποκατάστημα της διεθνούς αλυσίδας καφέ κατάφερε να τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, καταφέρνοντας...
να μετονομάσει την διάσημη σταρ του Χόλιγουντ, σε «Ελλάδα».




Ρις Γουίδερσπουν είναι σαφέστατα μία από τις πιο αναγνωρίσιμες ηθοποιούς του Χόλιγουντ με ρόλους όπως αυτός στην ταινία «Η Εκδίκηση της ξανθιάς» να την έχουν κατηγοριοποιήσει τουλάχιστον στην αρχή της καριέρας της ως ενζενί σε αισθηματικές κομεντί.

Γενικά, είναι λιγάκι δύσκολο να βρίσκεσαι στην Αμερική και να μην την ξέρεις, ειδικά μετά την επιτυχία που γνωρίζει η σειρά «Big Littles Lies» στην οποία συμπρωταγωνιστεί με την Νικόλ Κίντμαν.


Πρόσφατα λοιπόν, ως γνήσια Αμερικανίδα που λατρεύει την αλυσίδα Starbucks πήγε να πάρει τον καφέ της από κάποιο κατάστημα. 

Εκεί, όπως συνηθίζεται, τη ρώτησαν για το τυπικό της υπόθεσης το όνομά της για να το γράψουν πάνω στο χάρτινο take away ποτήρι της, αλλά ο υπάλληλος έκανε ένα απίστευτο λάθος.


Αντί να γράψει «Reese» έγραψε... «Greece» δηλαδή Ελλάδα! Τα σενάρια που μπορεί να ισχύουν είναι πολλά: είτε πρόκειται για κωφό, είτε για μη σινεφίλ, είτε για ανορθόγραφο... ή απλά για τεράστιο πειραχτήρι.

Πάντως, το θαύμα του το έκανε, καθώς η φωτογραφία με το λάθος όνομα έγινε viral και η ίδια η ηθοποιός αστειεύθηκε φτιάχνοντας και σχετικό hashtag: «Προσπαθώντας να καταλάβω το Starbucks όνομά μου. #ItsReeseNotGreece», έγραψε. 


Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού και στην περίπτωση του Μάικλ Φελπς, του είχαν γράψει -εσκεμμένα προφανώς- «The Goat» που εκτός από κατσίκα, σημαίνει επίσης «The Greatest Of All Time» (ο σπουδαιότερος όλων των εποχών).

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο