17 Ιαν 2018

Η τελευταία φωτογραφία της Dolores O’Riordan [εικόνα]



Η τραγουδίστρια του ιρλανδικού συγκροτήματος «Cranberries», Dolores O'Riordan απόλαυσε ...
την Πρωτοχρονιά με το σύντροφό της πριν πεθαίνει ξαφνικά σε ηλικία 46 ετών.




Από εκεί είναι και η τελευταία φωτογραφία της.... 

Η O'Riordan βρέθηκε νεκρή τη Δευτέρα το πρωί σε ξενοδοχείο στο Λονδίνο.

Ο φίλος της, ο μουσικός της Νέας Υόρκης Olé Koretsky, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram με την O'Riordan την 1η Ιανουαρίου και τη φράση «Πρωτοχρονιά: φαγητό απ’έξω, τηλεόραση, πιτζάμες».


Η τραγουδίστρια με το σύντροφό της


Σύμφωνα με την αστυνομία, ο θάνατός της δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος,παρά τις αρχικές δηλώσεις που τον χαρακτήριζε «ανεξήγητο». Η υπόθεση βρίσκεται πια σε χέρια ιατροδικαστή για να προσδιορίσει την αιτία θανάτου της O'Riordan.

Η O'Riordan είχε προβλήματα ψυχικής και σωματικής φύσεως τα τελευταία χρόνια. Οι Cranberries διέκοψαν μια παγκόσμια περιοδεία το 2017, λόγω προβλημάτων της πλάτης της τραγουδίστριας.

Η 46χρονη Ιρλανδή τραγουδίστρια βρισκόταν στο Λονδίνο για να κάνει φωνητικά για μια ηχογράφηση του τραγουδιού «Zombie» από τη ροκ μπάντα του Λος Άντζελες, «Bad Wolves».

Ο Dan Waite, της μουσικής εταιρείας «Eleven Seven», δήλωσε ότι η O'Riordan του άφησε ένα φωνητικό μήνυμα νωρίς τη Δευτέρα, λέγοντας ότι ανυπομονεί για την ηχογράφηση. Είπε ότι την «άκουσε γεμάτη ζωή, αστειευόταν και περίμενε με ανυπομονησία να με δει μαζί με τη γυναίκα μου αυτή την εβδομάδα».

«Τα νέα του θανάτου της είναι τρομερά και οι σκέψεις μου είναι με τον Don, τον πρώην σύζυγό της, τα παιδιά της και τη μητέρα της», δήλωσε ο Waite.

Οι Cranberries σχηματίστηκαν στο Limerick στα τέλη της δεκαετίας του '80 και είχαν διεθνείς επιτυχίες στη δεκαετία του '90 με τραγούδια όπως «Dream», «Linger» και «Zombie».

Η τελευταία ζωντανή συναυλία του συγκροτήματος πραγματοποιήθηκε τον Μάιο του 2017 στο Palladium του Λονδίνου.

Ο Πρωθυπουργός της Ιρλανδίας, Λέο Βαρανκκάρ, δήλωσε ότι «για όσους μεγάλωσαν στην Ιρλανδία τη δεκαετία του 1990, η Dolores O'Riordan ήταν η φωνή της γενιάς».
Πηγή: fox news

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο