30 Ιαν 2018

Φρανσουά Ολάντ - Ζιλί Γκαγιέ: Θα πάνε μαζί στα Όσκαρ;


Το ζευγάρι δεν κρύβεται πια και εμφανίστηκαν μαζί στον κινηματογράφο MK2 Bibliotheque στο ...
Παρίσι, όταν η Ζιλί και ο Φρανσουά πήγαν στην avant premier του ντοκιμαντέρ «The Ride»




Η Ζιλί Γκαγιέ και ο Φρανσουά Ολάντ δεν κρύβονται πια. Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνισή τους ήταν την περασμένη Παρασκευή στον κινηματογράφο MK2 Bibliotheque στο Παρίσι, όταν η Ζιλί και ο Φρανσουά πήγαν στην αβάν-πρεμιέ του ντοκιμαντέρ «The Ride» σε σκηνοθεσία της Στεφανί Ζιλάρ, την συμπαραγωγή του οποίου υπογράφουν οι Ζιλί Γκαγιέ, Ναντιά Τουρινσόφ και Αντούν Σεναουί. 

Το ζεύγος εμφανίστηκε χαμογελαστό και δεν έκρυβε τη χαρά του μπροστά στον φωτογραφικό φακό.

Μία ακόμη απόδειξη αυτής της καινούργιας ζωής, χθες το πρωί η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού δικτύου CNews. 

Ο παρουσιαστής Ζαν-Πιέρ Ελκαμπάς δεν δίστασε να τη ρωτήσει αν θα πάει στην τελετή απονομής των 'Οσκαρ στις 4 Μαρτίου στο Λος Αντζελες. 

Η ηθοποιός απάντησε αμέσως: «Μαζί με τον Ζιάντ Ντουερί για την ταινία "L'insulte" (The Insult, 2017) και μαζί με την Ανιές Βαρντά επίσης για το ντοκιμαντέρ "Visages, Villages" ("Faces, Places"/2017), του οποίου έχει κάνει τη συμπαραγωγή του μαζί με τη Ροζαλί». Η Ροζαλί Βαρντά είναι η κόρη της σκηνοθέτη.

Ο παρουσιαστής δεν ικανοποιήθηκε από την απάντηση και ρωτά την Γκαγιέ αν όταν θα πάει στο Λος 'Αντζελες θα συνοδεύεται από τον Φρανσουά Ολάντ. «Όχι, δεν θα συνοδεύομαι. Είναι αλήθεια ότι ο καθένας έχει τη δουλειά του και τις υποχρεώσεις του και το σεβόμαστε αυτό. Και παρότι συνδεόμαστε στενά, είμαστε πολύ κοντά, όχι, θα είμαι μόνη», απάντησε.

Άλλωστε αυτό δεν θα ήταν το πρώτο κοινό ταξίδι του ζεύγους στο εξωτερικό. Για το πρώτο του πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν μετά την αναχώρηση του από το Μέγαρο των Ηλυσίων, ο Ολάντ επέλεξε το Λονδίνο, καλεσμένος του φίλου του Ζαν-Πιερ Ζουγιέ, πρεσβευτή της Γαλλίας στη Βρετανία, μαζί με την σύντροφο του.

Το ζευγάρι γιόρτασε την Πρωτοχρονιά στην κατοικία του πρεσβευτή στο Κένσιγκτον, κοντά στα διαμερίσματα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Πριν από τη Αγγλία, το ζεύγος ταξίδεψε στη Γκρανβίλ της Νορμανδίας και στη Ντινάρ στη Βρετάνη, και φιλοξενήθηκε από τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Φρανσουά Πινό, 81 ετών. Ο επίτιμος πρόεδρος του ομίλου Kering και συλλέκτης έργων τέχνης, ο οποίος στηρίζει τον Ολάντ, είναι και φίλος της Γκαγιέ, της οποίας χρηματοδότησε τις πρώτες παραγωγές.

Η χρονιά αυτή είναι αρκετα φορτωμένη για τον 63χρονο Ολάντ που προγραμματίζει ένα ταξίδι στην Κίνα, το οποίο ο διάδοχός του στο Μέγαρο των Ηλυσίων πραγματοποίησε στις αρχές Ιανουαρίου.

Ο Ολάντ θα αναπτύξει παντού στη Γαλλία το ίδρυμα "La France s'engage", του οποίου είναι πρόεδρος και το οποίο προάγει την κοινωνική καινοτομία.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο