3 Ιαν 2018

Άνθιμος Ανανιάδης: Θα γίνει πατέρας από τη 19χρονη σύντροφό του


Μία ακόμα έγκυος έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα με τις μέλλουσες μανούλες της ελληνικής showbiz...
: η 19χρονη σύντροφος του Άνθιμου Ανανιάδη, Μαρία Νεφέλη Γαζή, διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της!




Την είδηση έκανε γνωστή το ρεπορτάζ του περιοδικού ΟΚ! που φιλοξενεί και φωτογραφίες της εγκυμονούσας, ενώ αναπαράχθηκε και απ’ όλες τις πρωινές εκπομπές, με το πάνελ της εκπομπής «Πρωινό» του Ant1 να σχολιάζει ότι πριν από λίγο καιρό που φιλοξένησαν τον ηθοποιό δεν τους είχε αναφέρει τίποτα, προτιμώντας να κρατήσει κρυφό το χαρμόσυνο γεγονός.


Δείτε τι ειπώθηκε:

Ο Ανανιάδης και η Γαζή περιμένουν αγοράκι και σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, θα πάρει το όνομα του πατέρα του Άνθιμου, Τιμόθεος.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε την περίοδο στην παράσταση «Το Πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέι», στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Ανανιάδης και συμμετείχε η νεαρή ηθοποιός. Μάλιστα, μιλώντας τότε (τον Μάρτιο του 2017) στο περιοδικό People, ο πρωταγωνιστής είχε πει: «Είμαστε μαζί με τη Μαρία Νεφέλη, γιατί να μην το πω; Είμαι χαρούμενος γιατί δεν έχω κάνει ποτέ σχέση μέσα σε δουλειά με συνάδελφο. Ήταν τελείως απρόοπτο. Ερωτευτήκαμε πάνω στη σκηνή. Η χημεία μας είναι πολύ ιδιαίτερη. Είμαστε φίλοι, είμαστε άνετοι, είμαστε ερωτευμένοι! Ένας από τους λόγους που με έκαναν να την ερωτευτώ είναι η γενναιότητά της. Είναι μόλις 19 ετών και κάθε μέρα εξελίσσεται. Μου δίνει έμπνευση αυτό, μου δίνει δύναμη την ώρα της παράστασης. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει, αλλά όσο είμαστε μαζί θέλω να το ζήσω. Όταν είμαι με μια γυναίκα, θέλω να την κάνω να νιώθει πριγκίπισσα. Η κοπέλα μου είναι η απόλυτη πριγκίπισσα.»

Στο μεταξύ, φήμες θέλουν τον Άνθιμο Ανανιάδη να είναι ένα από τα ονόματα με τα οποία η παραγωγή του Survivor 2 έχει έρθει σε επαφή για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι επιβίωσης, ωστόσο αυτή δεν είναι μια είδηση που έχει επιβεβαιωθεί.

H πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού έγινε στις 13/12/17 και σ' αυτή η Μαρία Νεφέλη Γαζή είναι έγκυος


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο