3 Ιαν 2018

Με Τουρκική σειρά κάνει κίνηση ματ ο ΑΝΤ1


Πρεμιέρα έκανε χτες στις 22.00 στον ΑΝΤ1 η νέα καθημερινή δραματική σειρά, ΑΝΝΕ. ...
Η σειρά τα πήγε πολύ καλά σε τηλεθέαση και αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο. 

.


Επίσης είναι:

- Βραβευμένη με το ειδικό βραβείο στην κατηγορία «Ξένη σειρά», στο Διεθνές Φεστιβάλ Δράματος στο Τόκυο

- Το 2017, το ΑΝΝΕ αναδείχτηκε η Νο1 δραματική σειρά της Τουρκίας, σπάζοντας κάθε ρεκόρ τηλεθέασης

Ο ΑΝΤ1, μας ετοιμάζει για το νέο έτος, ένα ακόμη πιο πλούσιο πρόγραμμα, για όλους! Ήδη, από τον Ιανουάριο του 2018, μας καλωσορίζει, με μία νέα, καθημερινή τηλεοπτική πρόταση που θα μας καθηλώσει.

Η νέα δραματική σειρά, τουρκικής παραγωγής, ΑΝΝΕ, προσαρμοσμένη στην επιτυχημένη ιαπωνική σειρά “Mother”, έρχεται την Τρίτη 2 Ιανουαρίου και καθημερινά στις 22.00 στον ΑΝΤ1.

Υπάρχουν τρεις κατηγορίες ανθρώπων στο κόσμο. Οι γυναίκες, οι άντρες και οι ΜΑΝΕΣ! Μια γυναίκα που δεν έπρεπε να γίνει ποτέ μάνα. Μια μάνα που σκότωσε τον άντρα της και μπήκε φυλακή για να σώσει το παιδί της. Μια υιοθετημένη νέα γυναίκα που μισεί τη βιολογική της μητέρα, γιατί πιστεύει ότι την εγκατέλειψε.

Η μικρή Μελέκ θα βρει στο πρόσωπο της δασκάλας της, Ζεϊνέπ, όσα η βιολογική της μητέρα ήταν ανίκανη να της δώσει. Η Ζεϊνέπ θα πάρει ένα τεράστιο ρίσκο για να σώσει το παιδί από την οικογένειά του. Στόχος της είναι να χαρίσει στο παιδί μια όμορφη ζωή. Σκηνοθετούν μαζί ένα ατύχημα. Όλοι νομίζουν ότι το παιδί πνίγηκε. Θα έρθουν στην Κωνσταντινούπολη και η Ζεϊνέπ θα την παρουσιάσει στη δική της οικογένειά, σαν κόρη της. Ένα κακοποιημένο 5χρονο κοριτσάκι που η ζωή του πετιέται στα σκουπίδια, ψάχνει απεγνωσμένα τη μητρική αγάπη…

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο