2 Δεκ 2017

Κύκλωμα κοκαΐνης: Φήμες και παράνοια στην κοσμική Αθήνα για τα διάσημα ονόματα


Μετά τους Γεωργαντά και Σταθοκωστόπουλο και η Κατερίνα Καινούργιου κινείται νομικά για την εμπλοκή του ονόματός της ...
- Απίστευτες καταστάσεις, τηλεφωνήματα σε δημοσιογράφους και πηγαδάκια σε όλα τα στέκια του Κολωνακίου για τους πρωταγωνιστές της υπόθεσης




Αν κάποιος είχε στα χέρια του το κλητήριο θέσπισμα του εισαγγελέα για την υπόθεση του κυκλώματος της κόκας με τα ονόματα των διάσημων πρωταγωνιστών και το έβγαζε σε μια άτυπη δημοπρασία στο Κολωνάκι, το πιθανότερο θα ήταν να γινόταν κατά πολύ πλουσιότερος.

Η παράνοια που ακολούθησε την δημοσιοποίησή του, ήταν τέτοια που χτες και σήμερα παραμένει το πρώτο θέμα συζήτησης στα στέκια του Κολωνακίου, στα σαλόνια των Βορείων προαστίων και στα καφέ της Γλυφάδας.

Ακούστηκαν ονόματα και ονόματα-κάποια υπεράνω πάσης υποψίας-παρέες διαφώνησαν και οι εξελίξεις έτρεχαν, ειδικά μετά την δημοσιοποίηση φωτογραφιών των εμπλεκομένων.

Τα τηλέφωνα των δημοσιογράφων ακόμη και αυτών που δεν ασχολούνταν με το θέμα χτυπούσαν ασταμάτητα από το πρωί, αφού όλοι ήθελαν να μάθουν ένα πράγμα.







Ποιοι ήταν οι διάσημοι «πρωταγωνιστές» στο κύκλωμα της κοκαίνης που είχε στηθεί στις παρυφές του Κολωνακίου από τον επιχειρηματία του Li Li Shu, που όπως αποδείχτηκε δεν σέρβιρε μόνο εξαιρετικό σούσι, αλλά και το πιο εξαγώγιμο προίόν της Κολομβίας, την κοκαϊνη. Σήμερα το πρωί έγινε γνωστό ότι η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου μέσω της δικηγόρου της ενημέρωσε ότι έχει ήδη κινηθεί νομικά κατά συγκεκριμένης ιστοσελίδας λόγω παράνομης χρήσης φωτογραφίας στην οποία απεικονίζεται μαζί με τον πρώην σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο για δημοσίευμα που αφορά την υπόθεση του κυκλώματος που «χιόνιζε» με άσπρη σκόνη διάσημα και μη ονόματα της κοσμικής Αθήνας.

Η παρουσιάστρια ζητάει από τα ΜΜΕ να μην δημοσιεύονται φωτογραφίες της σε ρεπορτάζ που αφορούν το συγκεκριμένο θέμα καθώς δεν έχει καμία σχέση με την συγκεκριμένη υπόθεση όπως τονίζει η δικηγόρος της στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αναστατωμένοι κοσμικοί 




Είχε προηγηθεί χθές η δήλωση του πρώην συντρόφου της Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία εμπλοκή με την συγκεριμένη υπόθεση τονίζοντας παράλληλα ότι το πρόσωπο που εμπλέκεται έχει απλώς το ίδιο ονοματεπώνυμο με αυτόν, αλλά προέρχεται από άλλη οικογένεια.

Ακολούθησε ο Θέμης Γεωργαντάς που κάποιοι χθες θυμήθηκαν ότι είχε παίξει πολλές φορές στο Li Li Shu ως Dj ο οποίος κατέθεσε μύνηση για συκοφαντική δυσφήμηση στο ΑΤ Αμαρουσίου.




Ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία σχέση με το καρτέλ της κόκας και ότι ήταν απλά ετερόρυθμο μέλος της επιχείρησης χωρίς να γνωρίζει τίποτε για τις δραστηριότητες του επιχειρηματία.




Αναστατωμένη επίσης ήταν η μία εκ των δύο ηθοποιών που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση η οποία επικοινώνησε με φίλους της δημοσιογράφους για να τους ρωτήσει πως να χειριστεί την υπόθεση.




Μια υπόθεση στην οποία εις εκ των βασικών πρωταγωνιστών διαφεύγει ακόμη της σύλληψης, αφού κατάφερε να εξαφανιστεί, μόλις ένοιωσε ότι ο κλοιός αρχίζει να σφίγγει γύρω του.




Πρόκειται για τον επιχειρηματία στον οποίο ανήκε το γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου, στέκι δεκάδων επωνύμων οι οποίοι απολάμβαναν το υψηλής ποιότητας σούσι του, ενίοτε υπό τις μουσικές επιλογές του Θέμη Γεωργαντά.

Απλά, κάποιοι από αυτούς απολάμβαναν μετά από ειδικές συννενοήσεις, κωδικοποιημένα τηλεφωνήματα και μυστικά ραντεβού κοκαϊνη υψηλής ποιότητας, έχοντας την αίσθηση ότι κανείς δεν θα τους αντιληφθεί.




Ανάμεσά τους και η σύζυγος γνωστότατου επιχειρηματία που αντιμετωπίζει προβλήματα με την δικαιοσύνη τα τελευταία χρόνια, γνωστότατη από τις θρυλικές εξόδους που πραγματοποιούσε στην Αθήνα τον χειμώνα και στην Μύκονο τα καλοκαίρια, όταν ο άνδρας της ήταν πανίσχυρος. 




Μόνο που η αποκάλυψη του κυκλώματος έχει κάνει ήδη πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους, ειδικά μετά το κλητήριο θέσπισμα του εισαγγελέα.




Αυτό που τους καλεί στις 11 Μαϊου να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορούμενου και να απολογηθούν για την υπόθεση που συγκλόνισε την κοσμική Αθήνα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο