18 Δεκ 2017

Σκηνή καταρρέει κατά τη διάρκεια συναυλίας λόγω ισχυρών ανέμων -Ενας νεκρός, 3 τραυματίες [βίντεο]


Τραγικό τέλος είχε ένας DJ ενώ τρία ακόμη άτομα τραυματίστηκαν, όταν κατέρρευσε ...
ένα μέρος μιας σκηνής κατά τη διάρκεια φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στη Βραζιλία.





Οι παρευρισκόμενοι κατέγραψαν την τρομακτική στιγμή που η μεταλλική δομή πάνω από την σκηνή έπεσε κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας στο κατάμεστο Atmosphere Festival του Εστέιο.

Ο Dj Καλέμπ Φρεϊτας, που έπαιζε εκείνη τη στιγμή, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι, αλλά λίγο αργότερα πέθανε.

Έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τραγωδία, που πραγματοποιήθηκε παρά τις προειδοποιήσεις για έντονες καιρικές συνθήκες για δυνατό άνεμο, χαλάζι και καταρρακτώδη βροχή.


Τα δραματικά βίντεο κατέγραψαν τη στιγμή που η γιγαντιαία μεταλλική δομή κατέρρευσε υπό τους ισχυρούς ανέμους. Στα βίντεο φαίνονται οι παρευρισκόμενοι ντυμένοι με καλοκαιρινά ρούχα, και πολλοί, χωρίς να έχουν καταλάβει ακριβώς τι είχε συμβεί, φαίνονται να κάνουν αστεία σχετικά με το πως έπεσε η μεταλλική δομή επάνω στη σκηνή.

Περίπου 5.000 άτομα βρίσκονταν στη συναυλία την στιγμή του ατυχήματος, γεγονός που προκάλεσε πανικό από την μαζική έξοδό τους.

Αξιωματούχοι δήλωσαν πως οι διοργανωτές του φεστιβάλ είχαν την κατάλληλη άδεια για την εκδήλωση και πως όλα τα χαρτιά τους ήταν εντάξει.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο