3 Νοε 2017

Η τράπεζα ING ακύρωσε τη συμμετοχή του Κέβιν Σπέισι σε επιχειρηματικό συνέδριο


Δεν θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του στο ετήσιο επιχειρηματικό συνέδριο που διοργανώνει στο Ρότερνταμ στις 29 Νοεμβρίου...




Η ολλανδική τράπεζα ING ακύρωσε σήμερα τη συμμετοχή του αμερικανού ηθοποιού Κέβιν Σπέισι στο ετήσιο επιχειρηματικό συνέδριο που διοργανώνει στο Ρότερνταμ στις 29 Νοεμβρίου.

"Λόγω της αναστάτωσης που έχει προκληθεί γύρω από τον Κέβιν Σπέισι σε σχέση με τις υποψίες σεξουαλικής παρενόχλησης και ανάρμοστης συμπεριφοράς, η ING αποφάσισε ότι πλέον δεν επιθυμεί να πραγματοποιηθεί η ομιλία του κατά τη διάρκεια του συνεδρίου", αναφέρει η τράπεζα σε ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα του συνεδρίου που διοργανώνει με την εταιρία Tribe Company.

"Επίσης η παρουσία του θα εξέτρεπε την προσοχή από τον στόχο του BusinessBoost Live που είναι να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους επιχειρηματίες για τα μεγα-δεδομένα και να τους αφήσει να επιτύχουν στη συνέχιση των επιχειρηματικών τους φιλοδοξιών. Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε σε συνεννόηση με τους συνεργάτες του Κέβιν Σπέισι να τερματιστεί η συνεργασία μαζί του". 

Ανάμεσα στους καλεσμένους του συνεδρίου που απευθύνεται σε επιχειρηματίες, επαγγελματίες και φοιτητές, είναι ο "πάπας του τηλερίαλι" Ολλανδός Γιον ντε Μολ, ιδρυτής των εταιριών παραγωγής Endemol και Talpa και δημιουργός του Big Brother, όπως και ο Mo Gawdat, επικεφαλής της διεύθυνσης επιχειρηματικότητας της Google X, του τμήματος καινοτομίας του αμερικανικού κολοσσού.

Ο βραβευμένος με δύο 'Οσκαρ ηθοποιός βρίσκεται στη δίνη ενός κύκλου αποκαλύψεων, μετά την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης που διατύπωσε ο 46χρονος ηθοποιός 'Αντονι Ραπ σε βάρος του στις αρχές της εβδομάδας. 'Εκτοτε, νέες κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση έχουν έρθει στο φως στον αμερικανικό και βρετανικό Τύπο.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο