12 Νοε 2017

Δάντης: Αν αγαπάς λιγότερο το παιδί σου επειδή είναι ομοφυλόφιλο, καλύτερα να πεθάνεις


Μίλησε για τις αντιδράσεις της εκκλησίας απέναντι στο σύμφωνο συμβίωσης

Αποδέκτης μηνυμάτων μίσους φαίνεται πως έγινε ο Χρήστος Δάντης, όταν ...
τοποθετήθηκε υπέρ του Συμφώνου Συμβίωσης. 




Όπως ανέφερε ο τραγουδιστής καλεσμένος στην εκπομπή "Επιτέλους Σαββατοκύριακο" του Epsilon, θεωρεί πως ο καθένας μπορεί να είναι ό, τι θέλει. "Ένα καλοκαίρι ολόκληρο με τόσους Σύρους πνιγμένους, μια καμπάνα σε μια εκκλησία δεν είχε χτυπήσει πένθιμα και ξαφνικά, όταν ψηφίστηκε το σύμφωνο συμβίωσης άρχισαν όλες να χτυπούν" προσέθεσε για τη στάση μέρους του ιερατείου της εκκλησίας.


Στη συνέχεια ο καλλιτέχνης άφησε αιχμές κατά ανθρώπων που πρόσκεινται στην ακροδεξιά, χωρίς να κατονομάσει κάποιον συγκεκριμένο χώρο. Όταν η παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε στην αντίδραση μιας μάνας, αν μάθει πως το παιδί της είναι ομοφυλόφιλο, αντέδρασε λέγοντας: "Δεν καταλαβαίνω. Το παιδί σου θα το αγαπήσεις λιγότερο αν είναι ομοφυλόφιλο; Το θεωρώ κουλό. Κυρία μου, καλή ψυχή! Καλύτερα να πεθάνεις άμα σκέφτεσαι έτσι! Εγώ είμαι απόλυτος σε αυτό. Πέσε, κοιμήσου να πεθάνεις. Να περάσει ο χρόνος, να περάσει η ζωή σου και να μην υπάρξει εξέλιξη στον πλανήτη".

"Δεν μπορεί να αρνηθεί τη φύση του κάποιος επειδή πρέπει. Αυτά είναι τραγικά! Θα μεγαλώσει ένας δυστυχισμένος άνθρωπος και θα κάνει και άλλους δυστυχισμένους" σχολίασε επιπλέον.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο