28 Νοε 2017

Τι ακριβώς ζητούν οι σκηνοθέτες από τις γυναίκες ηθοποιούς σε μία ακρόαση;


Η ηθοποιός Τζέσικα Τσαστέιν αποφάσισε να απεικονίσει ακριβώς το τι περνά μια ηθοποιός στη συντριπτική πλειονότητα των ακροάσεων. ...





Μετά το σκάνδαλο Γουάινσταϊν που κλυδώνισε το Χόλιγουντ και όλα όσα επακολούθησαν αυτού, είναι πλέον ξεκάθαρο το τι βιώνει μια γυναίκα που θέλει να ακολουθήσει καριέρα στην υποκριτική.

H Τζένιφερ Λόρενς και η Εμμυ Ρόσουμ μάλιστα είχαν το θάρρος να μιλήσουν στο παρελθόν για τις απίστευτες απαιτήσεις που αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια διάφορων οντισιόν για να πάρουν έναν ρόλο. 

Η Τζέσικα Τσαστέιν ήταν καλεσμένη στο «The Tonight Show» του Τζίμι Φάλον, όπου και παρουσίασε ένα σκετς στο οποίο πηγαίνει να κάνει οντισιόν για τον ρόλο της «Angela» σε μια ταινία. 

Ετσι με έναν χιουμοριστικό τρόπο δείχνει στους τηλεθεατές τον σεξισμό που υπάρχει στο Χόλιγουντ και την ανισότητα στη βιομηχανία που υπάρχει ανάμεσα στους άντρες και τις γυναίκες. 

Δείτε το βίντεο:



Σημείωνουμε ότι σε παλιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει για την κατάσταση στο Χόλιγουντ: «Στη δουλειά μας δεν έχουμε ίσες ευκαιρίες, ούτε ίση μεταχείριση, ούτε ίδιους μισθούς. Γιατί; Γιατί οι γυναίκες να πρέπει να πουλάμε το image μας ακόμα κι αν έχουμε επιδείξει ότι έχουμε ταλέντο για να παίξουμε τα πάντα; Γιατί μόλις γεράσουμε μας ξεχνάνε;»
Πηγή

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο