19 Νοε 2017

Μέριλ Στριπ: Έκανα τη νεκρή μέχρι να σταματήσει να με χτυπά


Τη δική της εξομολόγηση για τη φορά που έπεσε θύμα βίας, έκανε η πολλάκις βραβευμένη με Όσκαρ, Μέριλ Στριπ, στον...
απόηχο των αποκαλύψεων για τα σκάνδαλα σεξουαλικής κακοποίησης στο Χόλιγουντ.




Κατά τη διάρκεια ομιλίας της στην τελετή απονομής βραβείων της Επιτροπής για την Προστασία των Δημοσιογράφων την Τετάρτη, αφού ευχαρίστησε τις γυναίκες δημοσιογράφους για τη γενναιότητά τους, διηγήθηκε την ιστορία της.

«Γνωρίζω κάτι για τον πραγματικό τρόμο – οι δύο φορές στη ζωή μου, όταν με απείλησαν και έπεσα θύμα πραγματικής σωματικής βία, έμαθα κάτι για τη ζωή που δεν θα μάθαινα διαφορετικά και ήμουν τυχερή γιατί τα ένστικτά μου με βοήθησαν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Στη μια περίπτωση, έπαιξα τη νεκρή και περίμενα μέχρι να σταματήσουν τα χτυπήματα. Και στη δεύτερη περίπτωση, είδα κάποιον να κακοποιεί έναν άλλο άνθρωπο και τρελάθηκα. Άρχισα να τον κυνηγάω. Ρωτήστε τη Σερ που ήταν εκεί. Και ο κακοποιός έφυγε, έγινε θαύμα», πρόσθεσε η 66χρονη ηθοποιός, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει πότε συνέβησαν αυτά τα περιστατικά βίας, ωστόσο ανέφερε ότι «αυτά τα γεγονότα την άλλαξαν σε μεγάλο βαθμό, διότι οι γυναίκες πρέπει να γνωρίζουν κάτι».

Στριπ και Σερ είχαν συνεργαστεί στο δράμα Silkwood (1983), για το οποίο και οι δύο ήταν υποψήφιες για Όσκαρ. Η Σερ κάποτε μάλιστα είχε πει ότι κάποια στιγμή «έσωσαν κάποιον στην Νέα Υόρκη»

Μάλιστα, με την Σερ θα συνεργαστούν και στο μιούζικαλ «Mamma Mia! Here We Go Again!», όπως αποκάλυψε πριν από ένα μήνα η τραγουδίστρια μέσω Twitter.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο