4 Νοε 2017

Και ο Τζουζέπε Τορνατόρε κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση


Η ηθοποιός και τηλεπαρουσιάστρια Μιριάνα Τρεβιζάν δήλωσε στην ιταλική έκδοση του...
περιοδικού Vanity Fair ότι υπέστη παρενόχληση από το γνωστό ιταλό σκηνοθέτη. 




Ο ιταλικός Τύπος αναφέρεται σε νέα υπόθεση που πιθανόν επεκτείνει το σκάνδαλο των σεξουαλικών επιθέσεων και παρενοχλήσεων σε βάρος γυναικών και στο χώρο του ιταλικού κινηματογράφου.

Η ηθοποιός και τηλεπαρουσιάστρια Μιριάνα Τρεβιζάν δήλωσε στην ιταλική έκδοση του περιοδικού Vanity Fair ότι υπέστη παρενόχληση από το γνωστό ιταλό σκηνοθέτη Τζουζέπε Τορνατόρε.

«Ηταν η πρώτη συνάντηση ενόψει των γυρισμάτων του έργου ‘‘Ο θρύλος του 1900’’», είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Μετά από ήρεμη συζήτηση για το φιλμ, όταν ήμασταν έτοιμοι να χαιρετηθούμε, ο σκηνοθέτης μου ζήτησε να βγούμε μαζί το βράδυ για να φάμε πίτσα. Εγώ απάντησα ότι είχα ήδη μια υποχρέωση και σηκώθηκα για να φύγω. 


Διαψεύδει ο σκηνοθέτης

»Με ακολούθησε μέχρι την πόρτα, με ακούμπησε στον τοίχο και άρχισε να με φιλάει στο λαιμό και στα αυτιά, με τα χέρια στο στήθος μου και με αρκετά επιθετικό τρόπο. Κατάφερα να ελευθερωθώ και έφυγα τρέχοντας».

Η 44χρονη σήμερα ηθοποιός δήλωσε επίσης ότι «είχε μπει στο γραφείο αισθανόμενη σχεδόν πριγκίπισσα, ένα βήμα πριν από το όνειρο που μπορούσε να γίνει πραγματικότητα» αλλά, στη συνέχεια «έφυγε νιώθοντας τρομερά άσχημα».

Η Τρεβιζάν, αναφέρει η εφημερίδα Corriere della Sera, θυμάται πως «όταν μπήκε στο γραφείο ο σκηνοθέτης είχε βλέμμα γοητευμένο», ενώ «όταν η ίδια αποφάσισε να φύγει το βλέμμα του ήταν γεμάτο μίσος».

Ο ιταλός σκηνοθέτης, βραβευμένος με Οσκαρ, διέψευσε την καταγγελία και σε δήλωσή του υπογράμμισε:

«Με γεμίζει ευχαρίστηση το ότι μια νέα γυναίκα με θυμάται μετά από τόσα χρόνια. Εγώ ενθυμούμε μόνο μια συνάντηση σε αρμονικό κλίμα. Κατά συνέπεια απορρίπτω τους υπαινιγμούς σε βάρος μου και επιφυλάσσομαι να υπερασπιστώ την εντιμότητά μου στον κατάλληλο χώρο».
in.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο