12 Νοε 2017

Να γιατί δεν πρέπει ποτέ να παρατάς τα όνειρά σου! Δείτε τη φωτογραφία και τι αναφέρει η Μέριλ Στριπ όταν την είπαν άσχημη


«Σε αυτή τη φωτογραφία επιστρέφω σπίτι μου μετά από μια οντισιόν για την ταινία Κινγκ Κονγκ, όπου μου είπαν ότι ήμουν πολύ άσχημη για τον ρόλο. Αυτή ήταν....
μια σημαντική στιγμή για μένα.



Η γνώμη αυτών των ανθρώπων θα μπορούσε να λειτουργήσει ως τροχοπέδη για τα όνειρά μου να γίνω ηθοποιός, ή να με αναγκάσει να σταματήσω να πιστεύω στον εαυτό μου.

Πήρα βαθιά ανάσα και τους είπα:

"Λυπάμαι που νομίζετε ότι είμαι πάρα πολύ άσχημη για την ταινία σας, αλλά είστε μόνο μία γνώμη σε μια θάλασσα από χιλιάδες, και εγώ φεύγω για να βρω μια καλύτερη παλίρροια".

Μέχρι σήμερα έχω 18 υποψηφιότητες για Όσκαρ».

Μέχρι σήμερα, η Μέριλ Στριπ έχει συνολικά 18 υποψηφιότητες για Όσκαρ κερδίζοντας τρία, και 29 υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα κερδίζοντας οκτώ. 

Είναι η ηθοποιός με τις περισσότερες υποψηφιότητες για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα στην ιστορία του κινηματογράφου. 

Έχει επίσης βραβευτεί με δύο Βραβεία Έμμυ, δύο Βραβεία Σωματείου Ηθοποιών, δύο BAFTA, ένα βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού στο Φεστιβάλ Καννών, το Τιμητικό βραβείο της Χρυσής Άρκτου για το 2012, ενώ έχει λάβει και πέντε υποψηφιότητες για Βραβείο Γκράμι Το 2004 βραβεύτηκε με το Life Achievement Award από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο