22 Νοε 2017

Συγκλονίζει πασίγνωστη ηθοποιός: «Νιώθω ότι βιάστηκα ομαδικά από όλο τον γαμ@@ο πλανήτη»


Σπάνια μασά τα λόγια της όταν μιλά δημόσια και κάτι τέτοιο συνέβη και χθες. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αναφέρθηκε στο...
περιστατικό του 2014, όταν η ίδια και πολλές ακόμη κυρίες της showbiz έπεσαν θύματα χάκερ.




Οι πολύ προσωπικές τους φωτογραφίες και βίντεο διέρρευσαν στο διαδίκτυο, με συνέπεια να ξεσπάσει ένα χάος. Η 27χρονη ηθοποιός λοιπόν μίλησε για την εμπειρία της αυτή, εξηγώντας πως ακόμη το «επεξεργάζεται».


Ο λόγος για την Jennifer Lawrence, η οποία δήλωσε: «Δεν ξέρω. Νιώθω ότι βιάστηκα ομαδικά από όλο τον γαμ…ο πλανήτη. Σαν να μην υπάρχει κανείς στον κόσμο που να μην μπορεί να δει αυτές τις ιδιαίτερες φωτογραφίες μου. Μπορεί να ήμουν για μπάρμπεκιου και οποιοσδήποτε να τις έδειχνε στο κινητό του. αυτό ήταν πραγματικά αδύνατο να το αντιληφθώ».

Παρότι πλήθος γυναικών ενεπλάκη στο συγκεκριμένο περιστατικό, η Lawrence αποφάσισε να μην κινηθεί νομικά κατά της Apple. Ο λόγος που έδωσε ήταν πολύ συγκεκριμένος.

«Καμία μήνυση και καμία καταγγελία δεν θα μου έφερνε ηρεμία. Κανείς δεν θα έφερνε πίσω το γυμνό μου σώμα σε εμένα και τον Nic (τον τότε σύντροφό της) για τον οποίο προορίζονταν οι φωτογραφίες. Για αυτό δεν ενδιαφέρθηκα να μηνύσω οποιονδήποτε. Απλά με ενδιέφερε να θεραπευτώ», εξομολογήθηκε.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο