27 Οκτ 2017

Η Άννα Βίσση υποψήφια στα «Greek International Women Awards»


Η Άννα Βίσση η μεγαλύτερη κατά πολλούς Ελληνίδα pop star στη χώρα μας που εκπροσώπησε την Ελλάδα στην ...
Eurovision της Αθήνας το 2006 με το «Everything» είναι υποψήφια στα «Greek International Women Awards», 




η απονομή των οποίων θα πραγματοποιηθεί την ημέρα της ονομαστικής της εορτής στις 9 Δεκεμβρίου στο Βρετανικό Μουσείο.

Τα πρώτα βραβεία Greek International Women Awards (GIWA) που έρχονται να υμνήσουν τον γυναικείο επαγγελματισμό και επιχειρηματικότητα θα φιλοξενηθούν στο Βρετανικό Μουσείο του Λονδίνου στις 9 Δεκεμβρίου.

Έχοντας σαν σκοπό την αναγνώριση και επιβράβευση των Ελληνίδων που μέσα από τα επαγγελματικά τους επιτεύγματα, τη δράση και τις επιδόσεις τους, κατάφεραν να διακριθούν σε παγκόσμιο και εθνικό επίπεδο, ο νέος αυτός θεσμός έρχεται να αγκαλιάσει τις Ελληνίδες σε όποιο σημείο και αν βρίσκονται.

Ένα πάνελ αναγνωρισμένων προσωπικοτήτων, αποτελεί την κριτική επιτροπή των βραβείων, με στόχο την απόλυτη αντιπροσώπευση των αξιών των βραβείων GIWA: Αριστεία, Εγκυρότητα, Σεβασμός, Παραγωγικότητα, Υπευθυνότητα, Διαφάνεια και Ήθος, ενώ το στοιχείο της δημόσιας ψήφου, έρχεται να ενισχύσει τη διαφάνεια στη διαδικασία.

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των βραβείων GIWA, οι ενδιαφερόμενες καλούνται να θέσουν υποψηφιότητα για τις κατηγορίες: Τέχνη και Design, Επιχειρηματικότητα, Μόδα, Οικονομικές Επιστήμες (Finance), Τουρισμός και Φιλοξενία (Hospitality), Θετικές Επιστήμες, Κοινωνικές Επιστήμες, Ναυτιλιακά, Αθλητικά, Κοινωνική Υπευθυνότητα (Social Responsibility), Young Star Award, Δια Βίου Επιτεύγματα (LifeTime Achievement).

Η Άννα Βίσση σχολιάζοντας την υποψηφιότητα της στην κατηγορία «Arts & Design» και γιατί αξίζει αυτό το βραβείο μεταξύ άλλων δήλωσε: «Είναι άβολο να μιλάω για τον εαυτό μου. Πιστεύω ότι τα 45 χρόνια επιτυχημένης καριέρας με εκατοντάδες βραβεία, 35 χρυσά και πλατινένια album, 3 όπερες και εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, χιλιάδες live εμφανίσεις σε Ευρώπη/Αμερική/Αυστραλία/Αφρική καθώς επίσης και η επίσημη αντιπροσώπευση του Ιδρύματος Sophia Foundation για τα παιδιά μιλούν από μόνα τους για την πορεία μου!».

Όσο για τις μελλοντικές της φιλοδοξίες όπως η ίδια δήλωσε: «Περιμένω περισσότερη αληθινή και δημιουργική μουσική, περισσότερα θεατρικά έργα, φιλανθρωπικές δράσεις και.. εγγόνια!»

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο