19 Οκτ 2017

Η όμορφη είδηση του μήνα: Στην Ηλιούπολη κυκλοφορεί ένα φορτηγό γεμάτο βιβλία από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε να διαβάσετε όποιο θέλετε!


Τι θα λέγατε αν κάθε πρωί που πηγαίνατε στη δουλειά συναντούσατε στον δρόμο σας ένα φορτηγό γεμάτο βιβλία, από τα οποία ...
θα μπορούσατε να διαλέξετε όποιο θέλετε; Η κινητή δανειστική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης -που βλέπετε στη φωτογραφία- 




διαθέτει ελληνική και ξένη λογοτεχνία, παιδικά, εφηβικά, βιβλία ιστορίας, αρχαίους Έλληνες συγγραφείς, βιογραφίες και πολλά ακόμα. Η συλλογή είναι μηχανογραφημένη και όποιος επιθυμεί να δανειστεί γράφεται μέλος της, προσκομίζοντας την ταυτότητά του κι ένα λογαριασμό ΔΕΚΟ, για να διαπιστωθεί ότι είναι κάτοικος Ηλιούπολης. Τα βιβλία που δανείζονται από την Κινητή Βιβλιοθήκη επιστρέφονται πάλι σε αυτήν.

Την Τετάρτη, 1η Νοεμβρίου 2017, η «Κινητή Δανειστική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης» με ανανεωμένη τη συλλογή της, ξεκινάει πάλι τις διαδρομές της. Θα κάνει στάση κάθε Τετάρτη, εναλλάξ, στο Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στην οδό Λεωφ. Παναγούλη 1 (περιοχή Αγίας Μαρίνας) και στην Πλατεία Φλέμινγκ, από τις 16:00 μέχρι τις 19:00. Η πρώτη στάση θα είναι την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου στο Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ηλιούπολης στην Οδό Λεωφ. Παναγούλη 1, περιοχή Αγίας Μαρίνας.

Η υπηρεσία της «Κινητής Βιβλιοθήκης» είναι μια πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Οργανισμού, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των υπηρεσιών της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και της προσπάθειας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την ενίσχυση της φιλαναγνωσίας. Το Βιβλιοαυτοκίνητο θα συνεχίσει τις διαδρομές του μέχρι το τέλος Μαΐου του 2018. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της Κινητής Βιβλιοθήκης, για την περίοδο 2017-2018, εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε και στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης, στο τηλέφωνο 210-9948344.

Μακάρι αυτήν την πρωτοβουλία να την ακολουθήσουν και άλλοι δήμοι σε όλη τη χώρα! 

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο