12 Οκτ 2017

Ξεσπά ο Γ.Σκιαδαρέσης για τα δημοσιεύματα που τον δείχνουν να επιδίδεται σε σκληρές ερωτικές πράξεις


H νέα σειρά του Netflix με τον τίτλο «Suburra», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αναμένεται να κυκλοφορήσει και...
ο γνωστός ηθοποιός υποδύεται τον ρόλο του καρδινάλιου Θεοδόσιου, ο οποίος, όπως φαίνεται στις σκηνές, πρωταγωνιστεί σε ομαδικά όργια με νεαρά κορίτσια.




Η σειρά αποτελείται από 10 επεισόδια και βασίζεται στην ομότιτλη ταινία του 2015 με το σενάριο να περιγράφει διασυνδέσεις ανάμεσα στη Μαφία, το Βατικανό και τον πολιτικό κόσμο.

Όσο για τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, αυτός εμφανίζεται σε τέσσερα από τα δέκα επεισόδια υποδυόμενος τον υπεύθυνο των οικονομικών της Αγίας Έδρας.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ξέσπασε, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, κατά συγκεκριμένων δημοσιευμάτων που ανέβηκαν στο Internet, και γράφτηκαν σε εφημερίδες, που τον δείχνουν να υποδύεται τον συγκεκριμένο ρόλο. Όπως δηλώνει πρόκειται να κινηθεί νομικά, καθώς υφίσταται την απόλυτη κατεκρεούργηση της προσωπικότητας του επειδή δεν αναφέρουν πως πρόκειται για σειρά στην οποία συμμετέχει.

«Με έκπληξη και οργή υφίσταμαι από χτες την απόλυτη κατακρεούργηση της προσωπικότητάς μου, μέσα από δημοσιεύματα που με εμφανίζουν δήθεν να κάνω όργια και χρήση ναρκωτικών, να διαφθείρω «νεαρά» κορίτσια και να βιντεοσκοπώ, επιπλέον, τα τεκμήρια της δήθεν «ακολασίας» μου. Η πραγματικότητα, την οποία γνωρίζουν άριστα οι υπεύθυνοι της χυδαιότητας αυτής σε βάρος μου και οι οποίοι αδίστακτα εμπλέκουν και το όνομα της συζύγου μου στις σχετικές δημοσιεύσεις, είναι ότι οι εικόνες αυτές αποτελούν φωτογραφικά στιγμιότυπα κινηματογραφικών σκηνών από την υπό παραγωγή και μετάδοση, τηλεοπτική σειρά του δικτύου “Netflix”, με τον τίτλο “Suburra”, η οποία είναι βασισμένη στο γνωστό και ομώνυμο μυθιστόρημα των Κάρλο Μπονίνι και Τζανκάρλο ντε Κατάλντο, το οποίο γνώρισε μεγάλη καλλιτεχνική, κριτική και εμπορική επιτυχία. Στη τηλεοπτική αυτή σειρά, που μεταδίδεται από το συνδρομητικό δίκτυο “Netflix”, υποδύομαι, ως ηθοποιός, τον ρόλο ενός διεφθαρμένου μυθοπλαστικού χαρακτήρα, ακολουθώντας τις σεναριακές και σκηνοθετικές απαιτήσεις του εν λόγω ρόλου μου. Για το θέμα αυτό έχω κινηθεί ήδη νομικά», έγραψε, μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο