31 Οκτ 2017

Εύα Μαυράκη: Ποια είναι η Ελληνίδα σύζυγος που παράτησε ο Γιούαν Μακγκρέγκορ


Μετά από είκοσι δύο χρόνια κοινής ζωής και τέσσερα παιδιά η ελληνικής καταγωγής σύζυγος...
του διάσημου σταρ είδε τον άντρα της να φιλιέται δημόσια με την συμπρωταγωνίστριά του, ενώ λίγους μήνες νωρίτερα είχε τελειώσει για πάντα ο γάμος τους




Στα τέλη της προπερασμένης εβδομάδας η ειδικευόμενη σε πιπεράτα θέματα βρετανική εφημερίδα Sun, δημοσίευσε ένα σετ από παπαράτσι φωτογραφίες του διάσημου ηθοποιού Γιούαν Μακγκρέγκορ και της συμπρωταγωνιστριάς του στην σειρά «Fargo», Μαίρης-Ελίζαμπεθ Γουάνστιντ.

Η πιο ενδιαφέρουσα από αυτές απεικονίζει τον σταρ του «Trainspotting» να φιλιέται παθιασμένα στο στόμα με την τηλεοπτική παρτενέρ του μέσα στο εστιατόριο «The Good Life Eatery» του Λονδίνου. Ήταν κατά εμφατικό τρόπο τα αποκαλυπτήρια του τέλους ενός γάμου που κράτησε λίγο παραπάνω από δύο δεκαετίες ανάμεσα στον σταρ του Χόλιγουντ και την Ελληνίδα σύζυγό του Εύα Μαυράκη ή Ηβ όπως είναι ευρύτερα γνωστή.

Η δημοσίευση των φωτογραφιών έφερε ξαφνικά στο προσκήνιο την 51χρονη διάσημη παραγωγό, που τα επόμενα εικοσιτετράωρα είχε την τιμητική της. Αρχικά δημοσιεύθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες της από μια μοναχική βόλτα στα βουνά της Σάντα Μόνικα την Κυριακή, με λιτή αθλητική περιβολή και μια λεπτομέρεια που έκανε την διαφορά. Στο χέρι της δεν υπήρχε πλέον η βέρα του γάμου της, που φέρεται να έλαβε τέλος τον περασμένο Μάιο, κάτω από συνθήκες άκρας μυστικότητας. 

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο