25 Οκτ 2017

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς αποκάλυψε γιατί μπήκε στην εντατική - Ακύρωσε την περιοδεία του για λόγους υγείας


«Εδώ και πέντε εβδομάδες αναρρώνω από μια ασθένεια» αποκάλυψε ο Ρόμπι Γουίλιαμς και διαβεβαίωσε τους χιλιάδες θαυμαστές του ότι ...
δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. 




Ο τραγουδιστής εξήγησε γιατί είχε ακυρώσει ξαφνικά την περιοδεία του και εισήχθη σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Σύμφωνα με τον ίδιο και τις δηλώσεις του έκανε κάποια πολύ ανησυχητικά ιατρικά αποτελέσματα τον οδήγησαν να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο για αρκετές ημέρες. Μετατόπιση του μεσοσπονδύλιου δίσκου ήταν η αιτία που τον οδήγησε στη ΜΕΘ και έκανε τους φαν του σε όλο τον κόσμο να καρδιοχτυπήσουν.

Ο Γουίλιαμς, ο οποίος κυκλοφόρησε το 11ο άλμπουμ του “Heavy Entertainment Show” στα τέλη του 2016 αναγκάστηκε να ακυρώσει τρεις προγραμματισμένες συναυλίες στη Ρωσία. «Δυστυχώς το πρόβλημα προέκυψε στο τέλος της περιοδείας μου, και ενώ όλα πήγαιναν πολύ καλά» αναφέρει ο ίδιος σε βίντεο που ανέβασε στο youtube. 



Στο βίντεο ο ποπ σταρ μιλάει από ένα παγκάκι στο σπίτι του στο Λος Άντζελες και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δεν έχω αποσυρθεί από καμία περιοδεία μου για λόγους υγείας από το 1998 και ξέρετε ότι αν δεν μπορώ να το κάνω είναι επειδή κάτι δεν πάει καλά και πραγματικά δεν μπορώ».

Ο τραγουδιστής μιλώντας για τον νέο τρόπο ζωής του, δήλωσε: «Τώρα είμαι vegan, κάνω πιλάτες και γιόγκα κάθε μέρα και τρώω μόνο ένα big burger την Κυριακή. Ξέρω ότι θα είμαι καλύτερα από ποτέ»

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς αναγκάστηκε να ακυρώσει τις συναυλίες, λόγω μετατόπισης του μεσοσπονδύλιου δίσκου. Όπως είπε στην Daily Star, «το πιο δύσκολο πράγμα για να κάνω την περιοδεία ήταν η υγεία μου και η πλάτη μου, είχα έναν μετατοπισμένο δίσκου και ήμουν ο βασιλιάς του άγχους».
in.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο