21 Οκτ 2017

«Δύο Ξένοι» -Πώς η εγκυμοσύνη της Εβελίνας Παπούλια άλλαξε όλο το σενάριο


Οι «Δύο Ξένοι» είναι μια από τις σειρές εκείνες της ελληνικής τηλεόρασης που έγραψαν τη δική τους ιστορία. 

Οι ηθοποιοί, το σενάριο..., οι ατάκες βοήθησαν στη μεγάλη και διαχρονική επιτυχία αφού και σήμερα, 20 χρόνια μετά την προβολή της, μπορεί να τη δει κανείς ευχάριστα και να γελάσει με την ψυχή του. 


Οι δημιουργοί της σειράς, Αλέξανδρος Ρήγας και Δημήτρης Αποστόλου θυμούνται ιστορίες και παρασκήνια από τη σειρά που έγινε σημείο αναφοράς της κουλτούρας των 90s.

Μεταξύ άλλών, ο Αλέξανδρος Ρήγαςαποκάλυψε στον Πάνο Ζόγκα πως όλη η ιστορία του σίριαλ άλλαξε, όταν έμεινε έγκυος η Εβελίνα Παπούλια.
 

«Ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας που γράφτηκε αναγκαστικά και άλλαξε όλο το σενάριο ήταν όταν έμεινε στην πραγματικότητα έγκυος η Εβελίνα. Έτσι, αφού δεν μπορούσε να κρύψει την κοιλιά, έπρεπε και η ηρωίδα να μείνει έγκυος, κάτι που ούτε καν το είχαμε σκεφτεί. Και ο βαθμός δυσκολίας αθξήθηκε ακόμη περισσότερο όταν στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης, πολύ λογικά, μας λέει πως δεν μπορεί να κάνει πολλά γυρίσματα. Και άλλη ανατροπή. Εκεί έπρεπε να μετατεθεί το ενδιαφέρον από την κεντρική ερωτική ιστορία κάπου άλλου. Έπρεπε να μειωθεί η εμφάνιση της Εβελίνας και σε συνεννόηση με το κανάλι άλλαξε η ιστορία και πήρε άλλη τροπή. Έτσι προέκυψε η ιδέα με το στρατό», είπε χαρακτηριστικά.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο